Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

jest jeszcze możliwość kupienia nowego, nieuszkodzonego P3?

Posted

Apropos R0, ludzie już stawiają na nim RB. Jest jeszcze niestabilny i trzeba zrobić parę rzeczy ale hula.

Jaki będzie większy sens używania RB :) ? Sam system samsunga jest stabilny, nie zawiesza się, eq ponoć ma dobre(sam nie uzywam). Samo uzytkowanie jest dosyc przyjemne, nie sprawia trudnosci... może w czasie pracy bedą jakies znaczne roznice ...

Niemniej jednak, fajnie, ze R0 dołączy do tego zaszczytnego grona odtwarzaczy na ktorych mozna wgrac rockboxa :)

Posted

jakby przeniesli jeszcze DNSe do RB... :rolleyes:

Why???

Bo jest fajny. Nie fajny = potężny skok SQ tylko fajny = można robić ciekawe rzeczy i się bawić graniem.

• 3 weeks later...
Posted

Witak . chce kupić do mojego P3 doki których będę używał tylko w pracy , wiec musza być mega wygodne i w miarę fajnie grac z tym odtwarzaczem :)

Mam v jaysy i jestem bardzo zadowolony , a jays three miałem i oddałem bo były bardzo nie wygodne i nie zgrywały mi się fajnie z P3.

Moj budżet to 160 zl i jestem napalony na SM E30 , słyszał ktoś takie połączenie ? jeśli nie e30 to jakie :blink:

Pomóżcie proszę.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

Nie ma żadnych blokad głośności. Z Phonakami wystarczało mi 10 do 12 kresek w skali, na 30 możliwych. Nie dało się dojść do końca skali bez bólu uszu.

Jestem w posiadaniu P3 (od kilku dni) i mam pytanie odnośnie tej blokady ponieważ mam też Phonaki i dopiero słychać coś gdy na skali jest 30. Może mam coś źle ustawione?

Pozdrawiam

• 7 months later...
Posted (edited)

Witam.

Zauważyłem, że w moim P3 zasięg bluetooh jest bardzo słaby (około 1.5 m).

Co może być tego powodem?

Z góry dziękuję.

Edited by sunnyD
  • 1 month later...
Posted

Darek, tylko używane.

Orientuje się ktoś jakie flaki odtwarza p3, mianowicie mam Info: 24bit/94kHz LPBitrate: ~2700kbps

I nie daje rady wywala jakiś błąd chyba nieznany plik

Posted

Pobuszuj po brytyjskim ebay, tam na pewno coś znajdziesz, a odnośnie ekranu jest to główny psujacy sie element tego grajka, pada prawa część dotyku, niewiadomo kiedy i po jakim czasie.

• 3 weeks later...