mjuzik Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 No wiesz, ja tam na otwartych słucham SHE9500 też są otwarte Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRoovY26 Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 od kiedy mam Porty, EQ na płasko, mach +1, reszta wyłączona. Przy spokojniejszym słuchaniu zdarza mi się podbić minimalnie środek Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucio-chan Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Ostatni testuję i muszę przyznać że przypadło mi to ustawienie do gustu: Za "dól" odpowiada mach3bass ustawione na 2. EQ: -------------------------------- 100|300|1kHz|3kHz|9kHz| zakres szeroki --------------------------------| -4-|- 2- |-- 0- |- 2-- | -- 4- | -------------------------------- pozostałe off. @hibi - delicje. Na AKG K518DJ po G-shock modzie Twoje ustawienia (oprócz m3b, które to mam na 0 z racji słuchawek) sprawują się wyśmienicie. Timberland - release: Hell yeah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hibi Posted November 18, 2009 Author Report Share Posted November 18, 2009 Na AKG K518DJ po G-shock modzie Twoje ustawienia (oprócz m3b, które to mam na 0 z racji słuchawek) sprawują się wyśmienicie. Timberland - release: Hell yeah! Cieszę się Link to comment Share on other sites More sharing options...
metropolis Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 U mnie na AKG k518 DJ do głównie hiphopu - (04)(01)(00)(02)(00), reszta na 0, advanced nie tykałem (taki dobry jeszcze nie jestem:D). Z takimi ustawieniami nigdy nie słyszałem lepiej grającego MP3:). Masa szczegółów, wyraźny bass, świetnie brzmiący wokal OSTRego i nic mi więcej do życia nie potrzeba:D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts