marek_m Posted January 31, 2022 Author Report Share Posted January 31, 2022 Nie stać mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marceli Posted January 31, 2022 Report Share Posted January 31, 2022 Polecam Accuphase P-260, u mnie od lat, całkowicie bezawaryjnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted January 31, 2022 Report Share Posted January 31, 2022 Fakt, że Accuphase samo zaliczyło odlot cenowy. E213, o którym kiedyś myslałem kosztował 9900, a dzisiejszy odpowiednik ponad 21 tysięcy. Wiem - inflacja itp., ale jednak. No i niestety ceny używanych 213 też przekraczają 7 koła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
whero Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 W dniu 31.01.2022 o 14:35, marek_m napisał: Nie stać mnie budżet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted February 5, 2022 Author Report Share Posted February 5, 2022 (edited) Mały update: JVC został w gabinecie (współpracuje z iFi). Jest miodzio WiiM Mini jest na testach w salonie. Jest podłączony do Yamahy R-N803D, słucham Amazon Music (natywnie na apce WiiM Mini). Równocześnie uruchomiłem poszukiwania "wypasionego" wzmaka vintage (40+). Mam nadzieję sprzedać Yamahę i zastąpić ją ww. wzmakiem vintage. W ostatnim kroku wymienią WiiM Mini na coś bardziej "zaawansowanego" może Node 3 Tak czy owak, zabawa przednia, pomimo że budżet skromny Edited February 5, 2022 by marek_m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted March 1, 2022 Author Report Share Posted March 1, 2022 Mały update 2 Poszukiwania "wypasionego" wzmaka vintage trwają, ale pewnie nie szybko przyniosą rezultat, wobec czego Do salonu trafił Rotel 11 Tribute (Amp & CD). Źródłem podstawowym jest WiiM Mini i sprawdza się doskonale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted December 11, 2022 Author Report Share Posted December 11, 2022 Mały update 3 JVC dołączył do Rotela w salonie. To nie jest rozwiązanie docelowe, ale bardzo byłem ciekaw jak wypadnie. Źrodłem jest WiiM Mini (Tidal HiFi), kolumny to Dynaudio Excite X34. Na wzmaku ustawiłem potencjometr na godz. 11. Głośnością steruję w apce na telefonie JVC gra tak dobrze jak wygląda, a wygląda wspaniale A tak serio, muzyki w salonie słuchamy dość cicho, więc to nie jest prawdziwy test. Na domówki jestem już za stary _________ Sprzęt się nie przegrzewa: szafka nie ma pleców, nad sprzętem jest 6 cm wolnej przestrzeni. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted December 16, 2022 Report Share Posted December 16, 2022 (edited) 🤣Już miałem...😈 I wtedy doczytałem stopkę. Jednak te stare sprzęty wyglądały. Grały również. Sam miałem kiedyś ampli Akai w super stanie. Edited December 16, 2022 by Rafacio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted December 16, 2022 Author Report Share Posted December 16, 2022 4 godziny temu, Rafacio napisał(a): Jednak te stare sprzęty wyglądały. Owszem 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Grand Wazoo Posted December 16, 2022 Report Share Posted December 16, 2022 Polecicie dobry magnetofon kasetowy właśnie vintage. Najlepiej srebrny. Coś w stylu jak ten wzmacniacz powyżej. Musi mieć wycieraczki 😀 Mój 30 letni Kenwood umarł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts