SzacH Posted January 21, 2020 Report Share Posted January 21, 2020 (edited) Kolejny raz udany zakup - tym razem COAX BNC/BNC. Super robota. Po raz kolejny jestem bardzo zadowolony. Edited January 23, 2020 by SzacH 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dostojnykocur Posted October 10, 2020 Report Share Posted October 10, 2020 Bardzo polecam, kabel usb w super wykonaniu bardzo staranne wykonanie, nie ma sie do czego przyczepic, polecam:)! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrexa Posted April 2, 2021 Report Share Posted April 2, 2021 (edited) Polecam gorąco produkty Johnys-a! Wypożyczyłem na testy RCA Gold Ref oraz głośnikowe i zostały w systemie. RCA są bardzo dobre (lepsze od używanych dotychczasowo Van der Hull the Name), ale wraz z Roksan Caspian M1 oraz Vienna Accoustics Haydn Grand SE, to kable głośnikowe zachwyciły swoją muzykalnością i świetną przestrzennością dzwięku. Dla mnie rewelacja i best buy zarazem (zestaw subiektywnie wskoczył o oczko wyżej jeśli chodzi o klasę dzwięku, bardzo umiarkowanym kosztem). I co istotne - opinię piszę już po ponad 2-miesięcznym używaniu przewodów od Janka - i ani mi w głowie szukać innych kabli Edited April 2, 2021 by tyrexa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario111111 Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 (edited) Testowałem kilka kabli głośnikowych w swoim systemie: tellurium qblack II, ricable, qed xt evolution, qed reference revelation, kacsa, van de hul hybrid sc122, cardas 101, struss i postanowiłem dalej testować bo zależało mi na kablu najbardziej naturalnym. Kabel glosnikowy mam w systemie i jestem zadowolony acz kolwiek dopiero rozgrzewa sie kabel qed reference revolution i zaczyna zmieniac swoje brzmienie. Edited November 29, 2021 by mario111111 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnys Posted November 24, 2022 Author Report Share Posted November 24, 2022 Z nietypowych kabli tym razem zasilający zakończony z jednej strony wtykiem typu C7. 🔌 Wtyki moje ulubione czyli Viborg z czystej miedzi!🔌 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samuel_ Posted December 12, 2022 Report Share Posted December 12, 2022 Zamówiłem od Janka kabel zasilający do wzmacniacza na wtykach vilborga. No cóż, zamówiłem trochę dla świętego spokoju, bo do tej pory używałem zwykłego czarnucha od drukarki wygrzebanego w czeluściach piwnicy, bo producent nie dawał w zestawie żadnego. Byłem bardzo sceptyczny i w sumie już po złożeniu zamówienia trochę żałowałem, bo głupio trochę tak późno odsyłać, bo zmian nie uświadczyłem. Cena w porównaniu do oferowanych w sklepach branżowych była bardzo atrakcyjna; nie powiem, wcześniej przeglądałem oferty sklepowe, ale powiedziałem sobie, że takim pomyleńcem jeszcze nie jestem, żeby za jakiś kabel tyle płacić, więc ostatecznie padło na próbę generalną kabla Janka. Kiedy dotarła paczka, otworzyłem i. pomyślałem sobie, że dobra wepnę, zobaczę. Wygląd/wykonanie - ekstra, serio, od samego patrzenia gra lepiej; ale bez patrzenia też gra lepiej, zmiana w moim przekonaniu jest ogólna/generalna na plus, słyszalna wyraźnie. Kabel zostaje i szczerze polecam kable Janka; zasilający wziąłem na test, po udanym zakupie IC. Według mnie cena jest bardzo atrakcyjna w porównaniu do tzw. firmowych kabli. Polecam spróbować, z mojej strony jednoznaczna rekomendacja. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts