Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam :D

Jest to mój pierwszy temat na tym forum, więc chciałbym się serdeczne przywitać ze wszystkimi użytkownikami.

Jestem posiadaczem Clipa + już od paru lat i bolały mnie pewne aspekty, a mianowicie krótko trzymająca bateria i przestarzałe wejście usb. ale jako, że ręce mam sprawne i na łączeniu kabli trochę się znam stwierdziłem, że wezmę się za wymianę wyżej wymienionych rzeczy. Aktualnie mam już wymieniony akumulator na 2x 18650 z PCM samsunga (2600mAh) i czekam na dostawę tactswitchów i obudowy. Bateria właśnie się ładuje, sansa żyje, a dla zainteresowanych wrzucę tu zdjęcia i linki skąd kupowałem części. Nie wyszło wcale tak dużo, w 100zł można się zamknąć, a na moją sansę (bez której nie wychodzę z domu, nawet wynieść śmieci) wydam każde pieniądze (w granicach rozsądku).

Jak się naładuję, zrobię benchmark baterii.

Pozdrawiam, Bartek :D

IMG_20150402_132354.jpg

• Like 1
Posted

Bardzo pomysłowe - gratulacje :)

Szkoda że dźwięk dalej jak przed snem zimowym ;)

Posted (edited)

W sumie możnaby w jedno pudełko wepchnąć tam jeszcze Fiio e6, zawsze to jakaś moc zapasowa, choć do moich superluxów to co jest teraz spokojnie wystarczy :D Tylko ta bateria i USB mnie denerwowały :D

Edited by MajsterKlepka