Jump to content
Fotorelacja Audio Video Show 2024 HiFiPRO i MP3Store ×
Sennheiser HE 1 w Krakowie, przetestuj najdroższe słuchawki na świecie! 💎 ×

Recommended Posts

Posted

Kupiłem Carbo Tenore + 2 pianki, poszło w miarę sprawnie, wszystko wyjaśnione,szybka wysyłka więc Polecam ! 10/10

• Like 1
Posted

Kupiłem Zero Audio Carbo Tenore i xDuoo x3. Szybka wysyłka, bardzo starannnie zapakowane. Świetny kontakt.

Dziękuję za udany zakup, jestem Big zadowolony.

• Like 1
Posted (edited)

I ja również zakupiłem u kolegi BigMarasa swój mp3 playerek :) pełna profeska - wszystko zorganizowane i zrealizowane w mgnieniu oka hehe. Własnie biorę się do odsłuchu Xduoo X2.

Edited by Lukos
  • Like 1
Posted

U BigMarasa kupiłem X2+Tenorki.

Paczuszka z zabawkami została wysłana błyskawicznie, elegancko zapakowana. Nie sposób nie wspomnieć o doskonałym kontakcie ze sprzedającym. Słowem - polecam! :)

• Like 1
Posted

Szczerze polecam zakup u Bigmarasa.

Po pierwsze dobry kontakt, dużo cierpliwości a po drugie szybka wysyłka :)

Wszystko zgodnie z opisem. Xduoo X3 dotarło dobrze zabezpieczone.

Na pewno nie były to pierwsze i ostatnie zakupy u tego Forumowicza :)

• Like 1
Posted

U kolegi Bigmaras zakupiłem DAC/AMP xDuoo XD-05.

Super kontakt, dobra cena "dla forumowiczów", błyskawiczna i dobrze opakowania wysyłka.

Szczerze polecam.

• Like 1
Posted

Kupiłem Carbo Tenore. Wszystko w jak najlepszym porządku :) Super kontakt. Odbiór osobisty jak najbardziej na plus. Polecam wszystkim

• Like 1
Posted

Kupiłem u Marasa różną drobnicę (pianki, tipsy i inne). Dobry kontakt, a jak da słowo, to może się walić, palić, a słowa dotrzyma :) Polecam.

• Like 1
Posted

Bigmaras wyslal mi za friko dokanalowki Mee, oplacil przesylke i jeszcze podoradzal w sprawie grajka. Zdecydowanie polecam i mam nadzieje, ze wkrotce odwdziecze sie Bigmarasowi jakas normalna transakcja;-)

• Like 1
Posted

Kolejny zakup u Naszego Kolegi i ponownie jestem zadowolony. Etui do Xduoo X3 doszło szybko i sprawnie.

• Like 1
Posted

Jak zawsze wszystko w porządku! Bardzo dobry kontakt zarówno przez PW jak i maila, specjalna cena dla forumowiczów i szybka wysyłka. Czego można chcieć więcej ;). Polecam!

• Like 2
Posted

Kupiłem xduoo x2, carbo tenore i kilka drobiazgów (tipsy, rx18), bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka. Wszystko dobrze zapakowane, nie ma szans żeby coś się uszkodziło podczas transportu. Gorąco polecam!

• Like 1
Posted

Kolejne zakupy u Marka i jak zawsze 100% zadowolenia. Transakcja ekspresowa i bezproblemowa. Tym razem trafiły do mnie dwie pary VE Monk. Te słuchawki bardzo pozytywnie zaskakują.. grają naprawdę świetnie (zwłaszcza biorąc pod uwagę cenę zakupu). Zdecydowanie polecam!

• Like 1
Posted

Dostałem RX-18, a wcześniej trochę różnych tipsów do doków. :)

Podziękowanie się należy. :D

• Like 1
Posted

Jak kolega wyżej kupiłem VE Monk. Doskonały kontakt, błyskawiczna przesyłka. Solidna firma. Polecam!

• Like 1
Posted

Kupiłem dwie pary VE Monk. Wszystko w najlepszym porządku – sprawnie, konkretnie, profesjonalnie.

Dziękuję za udaną transakcję i pozdrawiam.

W.

• Like 1