Jump to content
Fotorelacja Audio Video Show 2024 HiFiPRO i MP3Store ×
Sennheiser HE 1 w Krakowie, przetestuj najdroższe słuchawki na świecie! 💎 ×

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Wysyłka błyskawiczna, kontakt wzorowy. Uczciwy sprzedawca do bólu, polecam bardzo !

• Like 1
Posted

Dwie pary pianek, sprawnie i wsio jak należy :) Dziękuję, na pewno wpadnę ponownie jak zajdzie potrzeba ;)

• Like 1
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Wszystko znakomite: kontakt, cena, czas realizacji, produkt, krótko: profesjonalna bomba.

Zero audio carbo tenore moje są!

Polecam BigMarasa i produkty, które poleca :P /miałem jeszcze pochodzące od niego, choć z drugiej ręki kupione a151p, także znakomite, teraz brat się nimi cieszy /

:)

• Like 1
Posted (edited)

Nie chcę wyjść na lizodup..., ale transakcja przebiegła ok.

Dlaczego ok?

1. Zamówienie BigMaras wysłał jeszcze w tym samym dniu.

Trochę mu ułatwiłem bo przelew dostał o 12.30 ( a przecież mogłem 15 min przed zamknięciem poczty :D ),więc miał czas wysłać. Niemniej na plus.

2. Zabezpieczenie mnie ujęło.

Pudełko słuchawek owinięte grubo w tę folie z bąbelkami + dwie wkładki grubszej gąbki ochronnej. Wszystko sprytnie umieszone w kartonowym pudełku. Nawet jakby paczka jechała na wozie z ziemniakami to słuchawki doszłyby w stanie nienaruszonym.

3. W środku był towar , który zamówiłem. ;)

Kupiłem zero audio carbo tenore. Bo słyszałem że są dobre .A teraz słucham w nich muzyki bo są świetne(trafiają w mój gust). Jestem w audio heaven :woot: .

ps. Jedna z tych transakcji które przebiegały wzorowo i chciałbym aby wszystkie moje były takie.

Edited by crovbar74
  • Like 1
  • Moderator
Posted

Kupiłem Tenore, świetny kontakt, świetna cena, świetny sprzęt. Polecam wszem i wobec.

• Like 1
Posted

Powiem tak , z niektórymi ludźmi robić interesy to prawdziwa przyjemność , i takim właśnie człowiekiem jest BigMaras. POLECAM !!!

• Like 1
Posted

Kupiłem słuchawki Zero Audio Carbo Tenore, wszystko jak w opisie, bardzo dobrze zabezpieczone, szybka wysyłka i wyśmienity kontakt. Pozdrawiam i polecam :)!

• Like 1
Posted

Wszystko jak najlepiej, doskonały kontakt, szybka przesylka zapakowana bardzo bezpiecznie, a na domiar tego malutki gratis, same plusy :) polecam

• Like 1
Posted

Zakupione Tenore. Świetny kontakt ze Sprzedającym, świetna obsługa, dobrze zapakowany towar, szybkość. No i sprzęt rewelacyjny :)

Polecam!

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Marek to mój bohater :) Kiedy czegoś mi trzeba, zawsze spada mi z nieba, a gdy czegoś jednak nie ma, to cudem to zdobywa ;D Dla niego chyba nie ma rzeczy niemożliwych i gdyby nie to, że mieszka tak daleko, to bym postawił mu browara. Takich ludzi, to ze świecą szukać. Skarb <3

• Like 1