WojtekC Posted March 19, 2016 Author Report Share Posted March 19, 2016 Co jest dla kogo lepsze to sprawa względna. Gt możemy kupić już za 1200Pln taka cena była w promocji. Solo to ponad 2k Pln. Solo podbarwiony, a Gt neutralny. Mnie pre się podoba jak i usb w Gt. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Co jest dla kogo lepsze to sprawa względna. Gt możemy kupić już za 1200Pln taka cena była w promocji. Solo to ponad 2k Pln. Solo podbarwiony, a Gt neutralny. Mnie pre się podoba jak i usb w Gt. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renia239 Posted March 19, 2016 Report Share Posted March 19, 2016 Tak to co jest lepsze jest względne i jeśli porównamy do karty z laptopa to pewnie ADL wypada lepiej ale jak porównamy do wzmaka słuchawkowego czy pre gramofonowego to wypada nawet nie słabo tylko bardzo kiepsko i jak by to były chociaż proporcje 1200/2000 to byłoby super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grubbby Posted March 19, 2016 Report Share Posted March 19, 2016 Oczywiscie ze dla kogo co lepsze to wzgledne. Acz rowniez abstrahujac od gustow uznalem ten klocek jakosciowo za sredniawke w swojej cenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renia239 Posted March 27, 2016 Report Share Posted March 27, 2016 (edited) Może ktoś się orientuję czy do ADL jest jakieś dedykowane PSU? Z PSU może udało by się więcej z tego wycisnąć. Po przesłuchaniu na AKG K701 i BD DT990 pro i Senn HD 595 najlepiej gra na HD 595 ale nie ma problemu też z w/w z BD jest już mega ciepło ale też przyjemnie Edited March 29, 2016 by Renia239 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaszaWspraju Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Wypożyczony na weekned, będzie recka GT40. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekC Posted April 29, 2016 Author Report Share Posted April 29, 2016 Instaluj stery ze strony producenta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zielinsky Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 (edited) Odświeżam temat. Miałem zawsze wrażenie, że wszystkie pozytywne recenzje dotyczą wersji 24bit / 192kHz z taką satynową lżejszą gałką potencjometru, a wszystkie negatywne dotyczyły 24bit / 96kHz z ciemniejszą srebrną metalową gałką potencjometru. Odnosiłem takie wrażenie ponieważ byłem użytkownikiem tej pierwszej i oprócz oryginalnego zasilacza i mocy PREOUT tylko się zachwycałem brzmieniem za taką cenę - szczególnie preampa PHONO i konwertera ADC. DAC trochę za lekki basik jak na mój gust, ale tak to bardzo przyzwoita dynamika, separacja instrumentów średnica i góra, całkiem naturalna. Zachwycony brzmieniem mój teść kupił sobie, ale jak się okazało tą wersję drugą z metalowym potencjometrem (jedyne różnice w oznaczeniu to 24bit / 96kHz). Kompletnie co innego. No dobra sekcja wzmacniacza słuchawkowego taka sama, ale DAC, PRE-IN i PRE-PHONO zupełnie co innego - duże poziomy hałasu na DACU, potencjometr mikrofonuje, PREAMP bardzo jasno gra - w porównaniu z moim to mój gra ciepło. To tyle ode mnie. Dziwna sprawa. Nawet nie wiem który jest nowszy. Edited November 2, 2021 by Zielinsky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts