Bywalec szczygiel Posted May 24, 2016 Bywalec Report Share Posted May 24, 2016 Myślę ze różnica będzie znaczna. Jestem ciekaw jak zagra Stratos z HD800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajmon32 Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 Na AVS było takie połączenie i dla mnie było nie udane. Hd800 brzmiały bardzo sucho i bez emocji. Myślę, że są "lepsze" słuchawki dla stratosa. Z hd600 nie słuchałem ale pewnie jest znacznie lepiej niż z 800. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekC Posted May 24, 2016 Author Report Share Posted May 24, 2016 To nie był do końca ten sam Stratos co teraz coś jeszcze poprawiali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bywalec szczygiel Posted May 24, 2016 Bywalec Report Share Posted May 24, 2016 (edited) Musze sprawdzić w takim razie osobiście. Stratos ma na pewno trochę więcej mocy, a HD800 sa wymagające. Myśle nad Bakoonem, ale najpierw musiałbym sprzedać Mytek Brooklyn - gdyby ktoś byl zainteresowany to zapraszam na priv. Edited May 24, 2016 by szczygiel Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekC Posted June 2, 2016 Author Report Share Posted June 2, 2016 TEST http://soundrebels.com/artykuly/recenzje/item/833-adl-stratos Link to comment Share on other sites More sharing options...
grubbby Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 czy ten stratos ma mozliwosc dzialania jako preamp na wyjsciach rca i xlr ? sa one regulowane czy stale ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts