Bonjupi Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 (edited) Witam, Czy ktoś z Was korzysta z usługi hostingu, a jeśli tak to gdzie? Ostatnio znajomy podsunął mi namiar na pewien hosting ale wciąż się zastanawiam, czy skorzystać? Nieukrywam, że dosyć by mi pomogły sugestie kogoś, kto już dłuższy czas korzysta z tego typu usługi i może mi coś więcej napisać niż tylko jest ok Nie reklamujemy... /// 4ndr3 Edited November 15, 2014 by 4ndr3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szwagiero Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Zarejestrowałeś się na forum o audio żeby w pierwszym poście zadać pytanie dot. hostingu z reklamą w tle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek34 Posted February 27, 2023 Report Share Posted February 27, 2023 No cóż, jeśli zastanawiasz się nad hostingiem, na pewno warto poczytać więcej o rozwiązaniu reseller. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej, jakie są zalety i wady korzystania z hostingu reseller, artykuł pod tym linkiem opisuje ich bezpieczeństwo, obsługę i nie tylko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts