Skocz do zawartości


Zdjęcie

Monster Beats, bardz oprosze o odp.


  • Please log in to reply
92 replies to this topic

#1 oGy-o_o

oGy-o_o

    początkujący

  • Zarejestrowany
  • Pip
  • 16 posty/ów
  • chcę - Monster Beats;3

Napisany 08 grudzień 2012 - 18:27

Witam,
Chciałbym sobie kupic słuchawki monster beats w przystępnej cenie, prosze o odp czy te oto słuchawki są oryginalne.
Chciałbym dodac , że zależy mi bardziej na wygladzie i tzw. lansie ;p
Prosze o szybką odpowiedz bo sluchawki zamawiam w poniedzialek.
http://allegro.pl/mo...2854602066.html
http://allegro.pl/mo...2847975696.html - te wydają mi się oryginalne ;d.
http://allegro.pl/mo...2854056999.html

Jeżeli żadne z tych słuchawek nie są oryginalne, prosze o podanie jakis oryginalnych w przystepnej cenie , lub powiedziec jaka z nich to najlepsza "podróbka" ;D

#2 chop1n

chop1n

    nowy

  • Zarejestrowany
  • 1 posty/ów
  • Gender:Male
  • słuchawki - hd380 pro

Napisany 08 grudzień 2012 - 18:59

Biorąc pod uwagę cenę, wątpię żeby którekolwiek były w pełni oryginalne, ale skoro zależy Ci tylko na lansie, to czym się przejmujesz ;)
i tak koledzy nie rozpoznadzą.

#3 Fatso

Fatso

    Red Baron

  • Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5321 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Wrocław

  • odtwarzacz - Tijak
  • słuchawki - Najlepsze :)

Napisany 08 grudzień 2012 - 19:30

Zadne nie są oryginalne. Oryginalne masz w iStore, Media Markt i oczywiscie w mp3store.pl

Sa tez w kilku innych miejsca, ale na allegro powyzej 1000 dla studio i 800 dla solo.

Jesli chcesz byc "Beats Audio owner lookalike" to bierz najtansze. Tylko DAPa nie podlaczaj bo słuch zniszczysz i bedzie Ci go brakowało tak jak zębów na starość.
  • mrowa0700, snuffmajster and oGy-o_o like this

To co powyżej napisałem to moje zdanie na dzień w którym je wygłosiłem. Dzisiaj mogę mieć już inne przekonania, zgodnie z zasadą, że tylko krowa się nie myli. I nie możesz mieć o to do mnie, drogi użytkowniku, pretensji. Jeśli zaś zawiodłeś się na moim braku stałości w przekonaniach, to trudno.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


#4 oGy-o_o

oGy-o_o

    początkujący

  • Zarejestrowany
  • Pip
  • 16 posty/ów
  • chcę - Monster Beats;3

Napisany 08 grudzień 2012 - 20:45

a wiecie może czy łatwo rozpoznać po tych słuchawkach co zamieściłem powyżej że nie są oryginalne ? Jakie polecilibyście słuchawki oryginalne do 250 zł ?

#5 Fatso

Fatso

    Red Baron

  • Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5321 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Wrocław

  • odtwarzacz - Tijak
  • słuchawki - Najlepsze :)

Napisany 08 grudzień 2012 - 20:50

rozpoznać jest dziecinnie łatwo - cena :) ale oryginały grają równie kiepsko jak podróbki, stąd są tak szeroko podrabiane (g..no łątwo podrobić)

Oryginalne Monstery do 200 ? Tylko z zestawów Htc Sensation Beats :)
Poza tym to tylko inne firmy wchodzą w grę.
  • snuffmajster and oGy-o_o like this

To co powyżej napisałem to moje zdanie na dzień w którym je wygłosiłem. Dzisiaj mogę mieć już inne przekonania, zgodnie z zasadą, że tylko krowa się nie myli. I nie możesz mieć o to do mnie, drogi użytkowniku, pretensji. Jeśli zaś zawiodłeś się na moim braku stałości w przekonaniach, to trudno.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


#6 oGy-o_o

oGy-o_o

    początkujący

  • Zarejestrowany
  • Pip
  • 16 posty/ów
  • chcę - Monster Beats;3

Napisany 08 grudzień 2012 - 21:20

Chodzi mi oto czy łatwo będzie po nich rozpoznać kolegom czy nie są oryginalne , a z tą ceną to chodziło ogolnie o jakies słuchawki. Przed chwila napisalem do sprzedawcy ktory sprzedawał betasy za 250 ze sprawa czy sa w 100 % oryginalne i czy posiadaja numer seryjny. Napisał mi że część idzie na rynek oficjalny a część na rynek wschodni dlatego są takie tanie i że nie posiadają numerów seryjnych ale to tylko różnica naklejki i że model solo hd z 2012 roku nie posiada wogole takiego numeru czy to prawda ;D ?

#7 MrSheep

MrSheep

    Legendarny

  • Zasłużony
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2269 posty/ów
  • Gender:Male

  • odtwarzacz - iPad mini 4
  • słuchawki - EPH-100

Napisany 08 grudzień 2012 - 21:27

Kolejny "inteligent" -_-

Nikt nie odróżni czy masz oryginał czy podróbę, weź jakieś najtańsze podróbki

Ten post był edytowany przez MrSheep dnia: 08 grudzień 2012 - 21:27

  • rhalf and snuffmajster like this

#8 k4mil

k4mil

    zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPipPip
  • 280 posty/ów
  • Gender:Not Telling

Napisany 08 grudzień 2012 - 21:35

Kupujesz te słuchawki, żeby koledzy Ci powiedzieli, że jesteś super, masz dużo kasy na zayebisty sprzęt. Pasek fajności Ci przez to urośnie?
Nie lepiej za te pieniądze kupić przyzwoite słuchawki, dużo lepiej grające od oryginalnych Beatsów?
  • Marcel1609 and snuffmajster like this

Odtwarzacze: Panasonic SL-J905, Sony NWZ-S639F.
Słuchawki: Panasonic RP-HTF890, VE Monk, SM e10.
Komentarze


#9 oGy-o_o

oGy-o_o

    początkujący

  • Zarejestrowany
  • Pip
  • 16 posty/ów
  • chcę - Monster Beats;3

Napisany 08 grudzień 2012 - 21:39

Czekam na odp. Na temat czy model solo hd z 2012 roku ma numer seryjny.

#10 MrSheep

MrSheep

    Legendarny

  • Zasłużony
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2269 posty/ów
  • Gender:Male

  • odtwarzacz - iPad mini 4
  • słuchawki - EPH-100

Napisany 08 grudzień 2012 - 21:42

Tak abstrahując od tematu:

Żyjemy w ciekawych czasach, w których liczy się lans i posiadanie modnych gadżetów, filozofia typu: jesteś nikim jak nie masz Monster Beatsów jest IMO śmieszna, no ale co kto woli. Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę oGy-o_o, ale naprawdę wartościowym człowiekiem można być ze względu na umiejętności/talent/wiedzę itp, a nie ze względu na posiadany sprzęt.

Howgh.

#11 oGy-o_o

oGy-o_o

    początkujący

  • Zarejestrowany
  • Pip
  • 16 posty/ów
  • chcę - Monster Beats;3

Napisany 08 grudzień 2012 - 22:07

Proszę o nie pisanie postów które są nie związane z tematem postu ;x , moje pytanie aktualne.

Ten post był edytowany przez oGy-o_o dnia: 08 grudzień 2012 - 22:08


#12 PushTheLimit

PushTheLimit

    klikacz

  • Zarejestrowany
  • PipPip
  • 61 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Ostrów Wlkp.

Napisany 08 grudzień 2012 - 22:14

Może zamiast marnować kasę na słuchawki dla lansu, po prostu wyciągnij parę stów z portfela i pokaż znajomym ile masz pieniędzy. :-)

Ten post był edytowany przez PushTheLimit dnia: 08 grudzień 2012 - 22:15

  • rhalf likes this

Inside: Audiotrak Prodigy Cube(AD8066) + ATH M50
Outside: Samsung Galaxy S(voodoo sound) + SoundMagic E10


#13 oGy-o_o

oGy-o_o

    początkujący

  • Zarejestrowany
  • Pip
  • 16 posty/ów
  • chcę - Monster Beats;3

Napisany 08 grudzień 2012 - 22:17

Wolę słuchawki, nie bedą tylko dla "lansu" , potrzebne do PS3, Słuchania muzyki itp. , Prosze o odp na moje pytanie !

#14 Inszy

Inszy

    Smerf Maruda

  • Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4421 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Kraina Oz

  • odtwarzacz - Mam
  • słuchawki - Też mam
  • testuję - cierpliwość
  • chcę - mieć święty spokój

Napisany 08 grudzień 2012 - 22:21

*
POPULARNY POST!

Modele z 2012 mają numery seryjne. A te kierowane na rynek wschodni po niskich cenach, to są specjalne edycje - dla miłośników chińskich podróbek.
Kup byle które, jeden szajs. Dorzuć jeszcze takiego iPoda i starczy jeszcze na krowi łańcuch na szyję z azjatyckiego złota:
http://allegro.pl/mp...2850370505.html
  • k4mil, Marcel1609, pysiaDK and 8 others like this
Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...

#15 oGy-o_o

oGy-o_o

    początkujący

  • Zarejestrowany
  • Pip
  • 16 posty/ów
  • chcę - Monster Beats;3

Napisany 08 grudzień 2012 - 22:26

Nie no iPod pierwsza klasa :D , niestety krowy ni mam :mellow: , Wkońcu ktoś mi dał odp Dzięki :wub:

#16 Inszy

Inszy

    Smerf Maruda

  • Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4421 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Kraina Oz

  • odtwarzacz - Mam
  • słuchawki - Też mam
  • testuję - cierpliwość
  • chcę - mieć święty spokój

Napisany 08 grudzień 2012 - 22:30

Łańcuch nie byłby dla krowy, tylko na szyję - dla większego lansu. Pewnie co bardziej pusta gimnazjalistka by się podjarała takim kompletem.
  • MrSheep likes this
Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...

#17 oGy-o_o

oGy-o_o

    początkujący

  • Zarejestrowany
  • Pip
  • 16 posty/ów
  • chcę - Monster Beats;3

Napisany 08 grudzień 2012 - 22:39

Hehe :lol:

#18 _Kari_

_Kari_

    początkujący

  • Zarejestrowany
  • Pip
  • 19 posty/ów

  • odtwarzacz - IPod 4g 32gb
  • słuchawki - Poszukuję : )
  • chcę - Monster beats solo HD

Napisany 08 grudzień 2012 - 22:44

Dołączę się do wątku. Co sądzicie o tych http://allegro.pl/mo...2854602066.html Sprzedawca zapewnia że są oryginalne po za tym komentarze 100% pozytywne z treścią : Słuchawki 100% ORYGINALNE polecam sprzedawcę.

#19 oGy-o_o

oGy-o_o

    początkujący

  • Zarejestrowany
  • Pip
  • 16 posty/ów
  • chcę - Monster Beats;3

Napisany 08 grudzień 2012 - 22:47

Radze Ci napisac do niego na email, GG czy słuchawki są napewno w 100% oryginalne i czy posiadają numer seryjny. Pozdrowienia ;d
Tak pozatym tez chcem je kupic napisz mi tu lub na GG 21835813 , jak sie dowiesz cos o nich bardzo bym cie prosil ;D

Ten post był edytowany przez oGy-o_o dnia: 08 grudzień 2012 - 22:48


#20 Inszy

Inszy

    Smerf Maruda

  • Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4421 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Kraina Oz

  • odtwarzacz - Mam
  • słuchawki - Też mam
  • testuję - cierpliwość
  • chcę - mieć święty spokój

Napisany 08 grudzień 2012 - 22:48

Oryginały na 100%. Kupuj ile możesz, będziesz mógł je sprzedać ze sporym zyskiem.
  • tymej, pysiaDK, rhalf and 3 others like this
Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...





Przełącz shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

Na Shoutboxie obowiązuje całkowity zakaz rozpoczynania rozmów, tylko i wyłącznie w celu uzyskania informacji "Co Kupić", "Lepsze to czy tamto". Nie stosowanie się do tej zasady, skutkuje natychmiastowym banem. Zainteresowanych zakupem zapraszamy do działu co kupić lub do kontaktu z najbliższym sklepem mp3store
@  Sound John : (24 sierpień 2016 - 22:28) O cyganach to raczej ta piosenkach https://www.youtube....h?v=KaOEVHQoHzM
:P
@  rfzb : (24 sierpień 2016 - 21:47) Bijcie się :D
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 21:36) Za Cyganką* tak w sumie
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 21:35) Jakoś tak to by leciało (no offense)
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 21:35) micbud micbud micbud głupi
Poszłeś za Cyganeeem :D
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 21:35) https://www.youtube....h?v=BaoBO_dfjSQ
@  micbud : (24 sierpień 2016 - 21:33) No nie chcialbym zostac ojcem jakiegos cygana
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 21:20) Kto wie czy ta komórka jakiegoś cyanogemmoda sobie nie robiła :P
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 21:19) Nie pakujecie swoich wtyków w nieczyste androidy :D
@  micbud : (24 sierpień 2016 - 21:17) No bo jest, sprobuj zrobic dziecko telefonowi:p
@  blueme : (24 sierpień 2016 - 21:05) pewnie chodziło mu o BBC, tylko się pomylił przy pisaniu :P
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 21:01) właśnie, nismo dodał, że zabawa z BB jest najbezpieczniejsza! :D
@  micbud : (24 sierpień 2016 - 20:57) Pitolimy o szopenie
@  nismovsky : (24 sierpień 2016 - 20:45) co tu się odjaniepawliło to ja nawet nie... :P
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 20:41) @rfzb pamiętaj, nie rozmiar a technika się liczy :D
@  micbud : (24 sierpień 2016 - 20:23) Tez sie nada
@  rfzb : (24 sierpień 2016 - 20:21) Bardziej myślałem o micro USB, jestem nietypowej urody.
@  micbud : (24 sierpień 2016 - 20:20) Gniazdo 3.5mm, jak zalozysz na kupe ze 4 kondony, to akurat bedzie Twoj rozmiar
@  rfzb : (24 sierpień 2016 - 20:16) BTW czy jest jakiś paragraf na sodomizację telefonu?
@  rfzb : (24 sierpień 2016 - 20:15) Nadadzą się... biere! :D
@  rfzb : (24 sierpień 2016 - 20:14) Zaraz zobaczę jak z wielkością gniazd w tym BB.
@  rfzb : (24 sierpień 2016 - 20:14) Z tym "na krótką metę" nie byłbym taki pewny, prowizoryczne rozwiązania trzymają się najdłużej :D
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 20:12) Micbud wyrywa panny na "Hej mała, jestem mistrzem obsługi Blackberry" :D
@  micbud : (24 sierpień 2016 - 19:58) Chyba nie bardzo, ale jak nie masz kobiety, to na krotka mete mozesz sprobowac pojechac na kulce w bb
@  rfzb : (24 sierpień 2016 - 19:37) @micbud a można zrobić odwrotnie i trenować najpierw na touchpadzie BB? Jest to wodoodporne? :D
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 19:36) @micbud A chcesz mieć uśmiech drwala na którego drzewo spadło? :P

Kulkowym BB jak wspominałem dawno temu się bawiłem, to będzie co najmniej kilka lat temu, może inaczje to odbierałem
@  rfzb : (24 sierpień 2016 - 19:35) Może znowu kuzyn będzie pomocny.
@  micbud : (24 sierpień 2016 - 19:26) Pewnie masz lapy drwala. Mususz pocwiczyc na jakiejs lechtaczce, wtedy kulka w BlackBerry bedzie Ci odpowiadac bardziej niz wszelkie dotykowce czy touchpady
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 19:14) Dawno temu jak się bawiłem BB kuzyna z taką kulką to wydawała mi się ona za czuła, ale musiałbym jeszcze raz w łapę wziąć żeby ocenić.
@  nismovsky : (24 sierpień 2016 - 18:54) Co do "kulek" to Micbud ma 100% racji: w starych BB ta kulka była dużo lepsza niż nawet najlepsze touchpady! Moje BB8310 nadal leży jako "awaryjny" w fabrycznym pudełku :)
@  nismovsky : (24 sierpień 2016 - 18:53) @Oskar2905 Co do starych BB to mam przed sobą 9700 i obsługa jest bajeczna. Niestety, niektóre strony w przeglądarce się nie wczytują przez przeładowanie "bajerami", ale poza tym bajka (zwłaszcza w tej cenie).
@  nismovsky : (24 sierpień 2016 - 18:51) @bachankas @Oskar2905 Blackberry nie grzeszą dobrymi aparatami. Dopiero modele z BB OS10 dają radę. Nawet "budżetowa" Z10 Mojej Dziewczyny sieka IMO lepsze foty niż taki iPhone 4S. Q20/Passport to już półka wyżej od Z10/Q10.
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 18:33) Często kable takie lubią robić sztuczki, stary HDMI też mi tak robił, że gasło. A jak nie gasło, to bardzo często mi nie załączał audio z TV.
@  Arthass : (24 sierpień 2016 - 18:11) na inny laptopie to samo, to pewnie przewód albo gniazdo w monitorze
@  micbud : (24 sierpień 2016 - 18:10) Kody wydaje mi sie, ze bez myslnika i spacji, np: 21352
@  micbud : (24 sierpień 2016 - 18:09) *modelu
@  micbud : (24 sierpień 2016 - 18:08) Tego midelu nie mialem w lapach, ale podejrzewam, ze jakosc obslugi podobna do 9630, ktory akurat mam. Natomiast czy wygodniej: rzecz gustu. W classicu wygodniej korzysta sie z ekranu, niz mizia mikroskopijny touchpad. Nie wspominajac oczywiscie, ze najwygodniej i tak obsluguje sie wszystko klawiatura w kazdym BlackBerry, w tym rowniez w classicu
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 18:05) W jakiej formie kody pocztowe są przyjmowane przy zamawianiu w zagranicznych sklepach? klasyczne "05-850" w formularzu krzyczy że nieprawidłowe znaki, zastąpienie myślnika spacją w teorii działa, ale nie wiem czy jest ok.

Preorder nowego albumu Devina Townsenda z musicglue chcę zamówić, a nie widzę żadnego "know how"
@  Oskar2905 : (24 sierpień 2016 - 18:05) @micbud czyli 9790 przykladowo obsluguje sie wygodniej?
@  micbud : (24 sierpień 2016 - 18:05) Ale i tak najbardziej w sterowaniu BlackBerry podoba mi sie kulka w archaicznych bb. Zabawa taka kulka to niemal jak doznanie erotyczne:D
@  micbud : (24 sierpień 2016 - 18:03) Touchpad w Q20 to karykatura touchpada ze starych BlackBerry. Bo jest ze 2x od nich mniejszy, a biorac pod uwage gabaryty tela, powinien byc 2x wiekszy
@  Arthass : (24 sierpień 2016 - 17:50) ekran na chwilę się załącza, a potem gaśnie...
@  Oskar2905 : (24 sierpień 2016 - 17:40) Gdyby nie to że SE są już tak archaiczne pod względem neta to bym już wiele nie rozmyślał.
@  Oskar2905 : (24 sierpień 2016 - 17:39) @bachankas ja wiem jak się obsługuje bb bo mam stare bb ;) (ja mam 9790). Aparat też jest w nim jak na 5mpx bdb, tylko że do jakości 8mpx SE to mu jeszcze daleko ;) . Dźwięk jest w nim bdb, a szybkość działania też niczego sobie, ale jeśli chodzi o internet to tragedia (w bbos10) jest dużo lepiej. Ogólnie to się zastanawiam co dalej począć bo chyba telefonu dla mnie jeszcze nie wymyślili :D .
@  Arthass : (24 sierpień 2016 - 17:21) choć może to jest kwestia tego, że monitor jest ustawiony na sygnał cyfrowy, a ja podłączam przez d-sub, ale chyba powinien się automatycznie przełączyć?
@  Arthass : (24 sierpień 2016 - 17:20) spróbuję
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 17:10) a to klawisz windowsa + P nie wystarcza? :D
@  Arthass : (24 sierpień 2016 - 17:09) możecie polecić jakiś dobry program do obsługi zewnętrznego monitora? kupiłe Eizo s1931 i nie chce współpracować z moim laptopem
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 17:08) @Oskar2905 mamy niemal identyczne wymogi co do telefonu :D
Ostatnio się właśnie Blackberry Q20 bawiłem, ten "touchpad" w przycisku to genialna sprawa, nie mażesz paluchami i ekranu i wszystko obsłużysz.

Jak z aparatami w BB to nie wiem, czytałem, że w Passporcie już naprawdę niezły jest, ale misno czy micbud lepiej się znają.
@  Oskar2905 : (24 sierpień 2016 - 17:02) zaczynam o tym myśleć bo szczerze mówiąc to wygoda obsługi jest jak dla mnie bez porównania (dziwny jestem :D ).