sasser Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Witam! Mój problem polega na tym, że nie mogę dojść do tego, co zrobić, żeby mieć inny soft. Moim celem jest ten od Pentagrama Cineo. Na początku próbowałem wrzucać plik do pamięci urządzenia pod różnymi nazwami i aktualizować w odtwarzaczu, ale zawsze pojawiał się napis "Brak firmewaru". Próbowałem też używać programu CineoDM itp. Samo urządzenie niby było znajdowane, ale soft nie mógł uzyskać żadnych informacji, w związku z czy nie były aktywne przyciski "Update" i "Restore". Zmieniałem kable i komputery, ale nic to nie dało. Dodam, że aktualnie posiadam firmware w wersji 2.21, nigdy nie aktualizowane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KHRoN Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 A wiesz że da się ot-tak zmienić firmware na taki od innego producenta? Bo może nie jesteś w stanie tego zrobić właśnie dlatego, że się nie da...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasser Posted December 28, 2011 Author Report Share Posted December 28, 2011 Od tak bym sobie tego nie wymyślił. Przeglądałem forum i wywnioskowałem, że można wgrywać soft od Pentagrama czy Ramosa, bo to w gruncie rzeczy ten sam sprzęt, czyli Ramos RM970. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts