Jump to content
Sivga & Sendy Audio - reaktywacja - specjalna oferta ×
iFi Audio xDSD Gryphon - razem możemy więcej ×

Ładowarka do Sony Walkman.

sylwek

Recommended Posts

Witam!

Założyłem ten topic aby w przyszłości nikt już nie musiał pytać o tanią DZIAŁAJĄCĄ z odtwarzaczami Sony ładowarką...

Ładowarkę "podsunął" mi kolega YogiCK.

http://www.centrumelektroniki.pl/Zasilacz_sieciowy_USB_1000mA_czarny_lx_G99,p43016.html

Jej koszt to 15,01 zł. Koszt przesyłki pocztą po wpłacie z góry kosztuje 8 zł (jest możliwość zapłacenia natychmiastowego - mTransfer, płacę z Inteligo, Przelew24 itd).

23,01 to świetna cena w porównaniu z oryginalną która kosztuje około 100 zł.

Pełna Specyfikacja ładowarki:

Nazwa: USB Power Adapter

Model: LX G99

Input: 100-240V, 50/60 Hz, 0.15 A

Output: 5-12 V, 1 A MAX.

Oto fotka potwierdzająca działanie (Sony NWZ-A815)

SDC11337.JPG

Dzięki za uwagę, Pozdro.

• 9 months later...
  • 2 weeks later...

niestety zasilacz z pierwszego postu jest trudno dostępny. czy jakiś inny zasilacz będzie pasował? zależy mi na ładowaniu, gdyż niedługo wyjeżdżam na wakacje i nie będę miał dostępu do komputera/laptopa.

proszę o linki do sklepów/allegro. pozdrawiam

edit: znalazłem tą ładowarkę Hama 14056 . W którym sklepie w Warszawie ją kupię?

Edited by mikla

niestety zasilacz z pierwszego postu jest trudno dostępny. czy jakiś inny zasilacz będzie pasował? zależy mi na ładowaniu, gdyż niedługo wyjeżdżam na wakacje i nie będę miał dostępu do komputera/laptopa.

edit: znalazłem tą ładowarkę Hama 14056 . W którym sklepie w Warszawie ją kupię?

Sam kupilem i uzywam tej ladowarki Hama.Jest bardzo dobra i nie ma problemow.Gdy ja kupowalem to cenowo korzystnie byla ja kupic w Komputroniku.Komputronik jest w kazdym wiekszym miejscie.

Zapytaj wiec u nich nawet jak nie bedzie na stanie to sprowadza Ci w ciagu 1-2dni.

mam blisko komputronik, więc jutro sprawdzę. Przy m.stokłosy mam komputronik i blisko sklep morele.net (tam kosztuje 45zł niestety)

Zauważyłem, że mój brat ma zasilacz z wejściem na usb.

Dane:

model PSB05R-050Q

INPUT 100-240V ~ 200mA 50-60Hz 12-17A

OUTPUT +5V=1A

Czy te wartości zabiłyby moją mp4 (s639f)?

Sam kupilem i uzywam tej ladowarki Hama.Jest bardzo dobra i nie ma problemow.Gdy ja kupowalem to cenowo korzystnie byla ja kupic w Komputroniku.Komputronik jest w kazdym wiekszym miejscie.

Zapytaj wiec u nich nawet jak nie bedzie na stanie to sprowadza Ci w ciagu 1-2dni.

W komputroniku zaplacilem okolo 23zl (lub 21zl juz nie pamietam).Wiec nawet z alledrogo z przesylka wyjdzie drozej.

Edited by Art-S

Byłem dzisiaj w Komputroniku w Galerii Metro (Ursynów) i niestety facet nie potrafił mi znaleźć tego zasilacza. Jedyny jaki miał to był ten Logilink za ponad 30zł. Czy ten zasilacz będzie działa? Pozdrawiam. Jeśli nie to będę musiał zacisnąć pas i kupić zasilacz Hama w morele.net za 45zł...

Ja kupiłem jakiś miesiąc temu w Saturnie w Krakowie ustrojstwo firmy SWEEX o nazwie DUAL USB CHARGER - nie pamiętam ceny - działa super i ładuje nawet 2 rzeczy (Sony'ego i Clippa albo BeBooka) na raz (dwa gniazda)

dzieki serdeczne. jak znajde czas to podjade do saturna.

cena pewnie oscylowala w granicach 50zl. chyba bede zdany na łaskę wlascicieli pola namiotowego zeby mi naladowali grajka

Edited by mikla

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

a ja kupilem za ~3zl

model wabi sie plp21, 1000mAh wg specyfikacji.

wystarczy wpisac na allegro.

bangla bez zadnych przerobek na s739.

polecam :)

Edited by matts