Jump to content

Recommended Posts

Posted

Przepraszam jeżeli już było ale czy można wrócić np z 3.53 na 2.51 , tzn wgranie powiedzmy 3.53 wiąże się z utrata gwarancji , czy jest opcja żeby można było wrócić do oficjalnego firmwaru jeżeli tak to czy to będzie widoczne przy egzekwowaniu gwarancji ?

pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

nie bede zakladal nowego topicu

wydaje mi sie tylko czy ostatnio iaudio zaniedbuje nas pod wzgledem nowego 'oprogramowania' mialo byc ciagle ulepszane i modyfikowane a z tego co pamietam zatrzymali sie na 2.5 or 2.51 ja osobiscie mam 2.5b

jak macie jakies swiezsze informacje to zapodajcie linkaczem

pozdrawiam

Posted

na 2.xx nie ma flash skinów. Wyglądają przecudnie, ale cinko współpracuja z kartami SDHC.

Posted

Jak dla mnie mogliby przestać dodawać głupawych dodatków typu "super wypaśne liczydło" i inne tego typu "notatniki". Czas dopracować firmware by chodził stabilnie z bezproblemową obsługą id3tag dla wewnętrznej i kart SDHC. Następnie gapless i dopiero zabawy w ulepszacze, w których to jak narazie jest tylko sporo bugó. Zrobiła się taka tendencja do tworzenia nowszego oprogramowania z dodatkami, po czem czekamy 3 miechy by zfixowali błędy, które ostatnio wypuścili.

• 3 weeks later...
Posted
Jak dla mnie mogliby przestać dodawać głupawych dodatków typu "super wypaśne liczydło" i inne tego typu "notatniki". Czas dopracować firmware by chodził stabilnie z bezproblemową obsługą id3tag dla wewnętrznej i kart SDHC. Następnie gapless i dopiero zabawy w ulepszacze, w których to jak narazie jest tylko sporo bugó. Zrobiła się taka tendencja do tworzenia nowszego oprogramowania z dodatkami, po czem czekamy 3 miechy by zfixowali błędy, które ostatnio wypuścili.

No tak ale widac ze osoby zajmujace sie oprogramowaniem do cowona inne pomysly siedza w glowach

Zreszta ostatnio strasznie sie zapuscili z nowym frimware, chyba wszyscy czekamy na cos nowego

pozdrawiam

Posted
No tak ale widac ze osoby zajmujace sie oprogramowaniem do cowona inne pomysly siedza w glowach

Pomysły? Ja myśle, że oni przy hektolitrach alkoholu świetnie sie bawią "tworząc" kolejne "nowe" wersje fw... :)

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

kupilem w piatek D2

ma oprogramowanie 2.54

jakie jest najnowsze mozliwe jakie moge do niego wgrac bez ryzyka uttraty gwarancji i jakie beda zmiany jak to oprogramowanie wgram??

• 2 weeks later...