Jump to content

Recommended Posts

Posted
Witam!

Chyba o wile szybszym i wygodniejszym sposobem na tworzenie playlist jest wykorzystanie w tym celu winampa ;) Poprostu wrzucamy pliki z playerka na playliste, ustawiamy jak chcemy,zapisujemy plik i kopiujemy do foldera z tymi plikami :)-mi sie tam zawsze zeslizguje palec z pad'a jak chce dluzej przytrzymac- ta opcja jest wg. mnie dobra jesli dodajemy na szybko kilka plikow :)

PS: A co do playerka to mam go okolo miesiac i jestem bardzo zadowolony. Jedyna najbardziej denerwujaca aktualnie dla mnie wada- dotkniesz go lekko tlustymi palcami i mozesz sprawdzic swoje linie papilarne :) Ale to wada rowniez telefonow samsunga. Jak sobie z tym radziecie?

kup sobie pokrowiec i po sprawie... a poza tym przed uzywaniem czegokolwiek sie myje rece... przynajmniej ja tak robie... a jak nie ma kranu to przynajmniej wytrzec chusteczka:D

Posted

oj to cos ty z nim robil???

mam pytanie... jaki jest zakres temperatury poprawnego dzialania tego samsunga... bylem w gorach i jak bylo -7 stopni to mi sie zawiesil:(... probowalem go zresetowac ale to nic nie dawalo... musialem czekac az sie rozladuje (2 dni jazdy bez muzyki...:() ale jak juz sie rozladowal to podlaczylem pod laptopa i dziala:D

Posted

Heh... to musiala byc jakas wariacja na temat roznicy temperatur bo dzisiaj juz ma sie dobrze :D

Co do Twojego problemu- nie wiem, ale zdazalo mi sie nie moc wlaczyc zimnych urzadzen. Moze kup mu jakas skarpete, jak na telefon, coby nie marzl tak bardzo.

Posted

Było kilka takich dni gdy temperatura zjechała do -10. Słuchałem go wtedy w drodze do pracy i nie miałem z nim żadnych problemów. Tyle że player siedział sobie w ciepłej kieszeni pod płaszczem, a wyjmowałem go sporadycznie, więc raczej było mu ciepło :)

Posted

czesc, czy okladki do albumow mozna sciagac automatycznie? pytam poniewaz wrzucilem dzis utwory dwoch wykonawcow do pamieci odtwarzacza i przy ich odsluchiwaniu pojawily sie obrazki z plytami. dziwi mnie to, poniewaz na hdd nie mialem tych okladek.

Posted
przy ich odsluchiwaniu pojawily sie obrazki z plytami. dziwi mnie to, poniewaz na hdd nie mialem tych okladek.

Najprawdopodobniej masz okładki zapisane w tagach, wtedy plik folder.jpg jest niepotrzebny.

• 3 weeks later...
Posted

Czy moze mi ktoś powiedzieć jak w prosty sposób przekonwertowac jpga z progresywa na zwyklego. Bo wiekszosci okladek(wyszujanych przez Google) player niestety nie wyswietla.

Posted

Jak ty to robisz w takim razie? Ja jeszcze nie miałem takiego problemu. Google szukaj, Grafika i potem znaleźć tylko obrazek 200x200. Zawsze "chodzi".

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...