matkon Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Czyszczę go po prostu. Nie przeszkadza mi to jakoś. Poza tym kto dotyka playera tłustymi łapskami? Quote
CiociaSamoDobro Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Witam! Chyba o wile szybszym i wygodniejszym sposobem na tworzenie playlist jest wykorzystanie w tym celu winampa Poprostu wrzucamy pliki z playerka na playliste, ustawiamy jak chcemy,zapisujemy plik i kopiujemy do foldera z tymi plikami -mi sie tam zawsze zeslizguje palec z pad'a jak chce dluzej przytrzymac- ta opcja jest wg. mnie dobra jesli dodajemy na szybko kilka plikow PS: A co do playerka to mam go okolo miesiac i jestem bardzo zadowolony. Jedyna najbardziej denerwujaca aktualnie dla mnie wada- dotkniesz go lekko tlustymi palcami i mozesz sprawdzic swoje linie papilarne Ale to wada rowniez telefonow samsunga. Jak sobie z tym radziecie? kup sobie pokrowiec i po sprawie... a poza tym przed uzywaniem czegokolwiek sie myje rece... przynajmniej ja tak robie... a jak nie ma kranu to przynajmniej wytrzec chusteczka:D Quote
bylyuser Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 A mi czesciowo zaparowala szybka od wewnatrz... bede musial gnoja rozkrecic Quote
CiociaSamoDobro Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 oj to cos ty z nim robil??? mam pytanie... jaki jest zakres temperatury poprawnego dzialania tego samsunga... bylem w gorach i jak bylo -7 stopni to mi sie zawiesil:(... probowalem go zresetowac ale to nic nie dawalo... musialem czekac az sie rozladuje (2 dni jazdy bez muzyki...) ale jak juz sie rozladowal to podlaczylem pod laptopa i dziala:D Quote
bylyuser Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Heh... to musiala byc jakas wariacja na temat roznicy temperatur bo dzisiaj juz ma sie dobrze Co do Twojego problemu- nie wiem, ale zdazalo mi sie nie moc wlaczyc zimnych urzadzen. Moze kup mu jakas skarpete, jak na telefon, coby nie marzl tak bardzo. Quote
Regrin Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Było kilka takich dni gdy temperatura zjechała do -10. Słuchałem go wtedy w drodze do pracy i nie miałem z nim żadnych problemów. Tyle że player siedział sobie w ciepłej kieszeni pod płaszczem, a wyjmowałem go sporadycznie, więc raczej było mu ciepło Quote
CiociaSamoDobro Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 no wlasnie a mi na stoku ze 2-3 razy wypadl na snieg... ale dziwi mnie ze reset nie zadzialal Quote
czk Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 czesc, czy okladki do albumow mozna sciagac automatycznie? pytam poniewaz wrzucilem dzis utwory dwoch wykonawcow do pamieci odtwarzacza i przy ich odsluchiwaniu pojawily sie obrazki z plytami. dziwi mnie to, poniewaz na hdd nie mialem tych okladek. Quote
Regrin Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 przy ich odsluchiwaniu pojawily sie obrazki z plytami. dziwi mnie to, poniewaz na hdd nie mialem tych okladek. Najprawdopodobniej masz okładki zapisane w tagach, wtedy plik folder.jpg jest niepotrzebny. Quote
czk Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 ok, a czy jest jakis program, ktory doda okladke automatycznie do tagow? Quote
david90 Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Czy moze mi ktoś powiedzieć jak w prosty sposób przekonwertowac jpga z progresywa na zwyklego. Bo wiekszosci okladek(wyszujanych przez Google) player niestety nie wyswietla. Quote
matkon Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 Jak ty to robisz w takim razie? Ja jeszcze nie miałem takiego problemu. Google szukaj, Grafika i potem znaleźć tylko obrazek 200x200. Zawsze "chodzi". Quote
Bill Posted March 12, 2008 Author Report Posted March 12, 2008 jakie wymagania musi spelniac dokument tekstowy zeby go odtworzyc na Z5 Quote
adrian1115 Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 Gdzie maja byc okladki do plyt bo juz chyba wszedzie wrzucalem i nic. Nazwa oczywiscie folder.jpg i du.. Quote
javacris Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 to dodaj je do Tagów, może tak. jaki fw? Quote
javacris Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 to nie wiem jak ty to robisz, ja miałem okładki poprzez mp3tag jako folder.jpg i działały. Druga opcja to dadaj jako tag. Quote
shd Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Można coś zrobić, żeby okładki wyświetlały się większe? U mnie jest tylko mały kwadracik i niewiele na nim widać... Quote
javacris Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 naciśnij środkowy klawisz to się powiekszy Quote
Recommended Posts