MP3store MP3store Posted June 15, 2023 MP3store Report Share Posted June 15, 2023 Witajcie, zapraszamy do przeczytania recenzji Earman ST-Amp, która ukazała się na portalu "headfonia": https://www.headfonia.com/earmen-st-amp-review/ Krótkie podsumowanie, jeśli aktualnie jesteś bardziej zajęty 😉 "ST-Amp ze swoją pełną i płynną prezentacją koncentruje się na muzykalności, bezwysiłkowej i czystej przyjemności słuchania. Jest to rodzaj kombinacji, która jest przyjemna dla uszu, ale wciągająca i angażująca przez cały czas. Nie jest to najlepszy wykonawca techniczny, ale nie sądzę też, aby taki został zaprojektowany. Ze swoim absolutnie cichym tłem, dużym headroomem i dostępną mocą, jest to połączenie, które dobrze sprawdza się w przypadku całej serii słuchawek i IEM-ów. Moimi ulubionymi słuchawkami do użytku z tym urządzeniem są Hifiman Arya Stealth." Jak zawsze sprzęt możecie przetestować w naszych salonach - zachęcamy do kontaktu. Stay tuned 🎵 Zespół MP3Store 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MP3store mp3storeBDG Posted June 30, 2023 MP3store Report Share Posted June 30, 2023 Świetny produkt moje granie oldskulowo z dociążeniem. Jakby ktoś był chętny do odsłuchu mam demo na półce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bywalec Swordfish_ Posted October 9, 2023 Bywalec Report Share Posted October 9, 2023 Doszły mnie słuchy, że to jeden z ciekawszych produktów EarMena - zobaczymy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts