Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Hej,

Dołączone w zestawie miękkie etui niezbyt dobrze chroni w/w słuchawki. A że kosztują nie mało to trzeba im załatwić coś porządniejszego w trasę ;)

Macie jakieś sprawdzone twarde futerały na wokół uszne przenośne słuchawki? Myślałem nad dużym etui od Brainwavz, ale ono jest przystosowane do słuchawek nie składających się na płasko, czyli jest dosyć wąskie i strasznie wysokie. Super by było jak by miało ekstra siateczkę na kabel etc.

Słuchawki po złożeniu na płasko mają ~ 20x20x5 cm.

Pozdrawiam :)

Edited by Matthi
Posted (edited)

Podejrzewam,że w etui od Oppo PM-3 by weszły.

Poszukaj na ebay albo u Chinczyków,

A jak Ci grają ? Bo to wersja A a nie R, która znam.

Edited by Lord Rayden
Posted

Szkoda bo ciężko dorwać samo etui a wygląda super.

Nigdy nie słuchałem R więc porównując na podstawie recenzji, 'A' na pewno nie ma takiego problemu z basem chociaż nadal mid bas jest trochę rozlazły, reszta pasm bardzo kulturalnie, czyste i ciepłe relaksujące granie, szczegółowość jest dosyć dobra a mimo to sporo wybaczają kiepskim nagraniom, po pierwszych dniach bardzo przypadły mi do gustu. Poza tym są bardzo wygodne i lekkie, dla mnie bomba.

Jadą do Perula na mody, więc ta sygnatura się jeszcze trochę pozmienia ;)

Posted

Ostatnio sztywne etui na słuchawki można dostać w Media Markt za 40zł, tylko nie jestem pewny czy te Sony się zmieszczą. Mogę pomierzyć ewentualnie jak jakąś linijkę znajdę w domu. Jakością nie powalają, ale swoją rolę raczej spełniają.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Posted (edited)

Ostatnio sztywne etui na słuchawki można dostać w Media Markt za 40zł, tylko nie jestem pewny czy te Sony się zmieszczą. Mogę pomierzyć ewentualnie jak jakąś linijkę znajdę w domu. Jakością nie powalają, ale swoją rolę raczej spełniają.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Mierzyłem kiedyś swoje do tego etui (czuję, że sprzedają to samo etui co 3 miesiące temu) i brakowało trochę powyżej centymetra, żeby się domknęło.

Edited by rytek