murderotic

Zarejestrowany
  • Zawartość

    266
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

75 Good

O murderotic

  • Tytuł
    zaawansowany
  • Urodziny 08.03.1979

Dodatkowe

  • odtwarzacz
    Mam :)
  • słuchawki
    też mam

Ogólne

  • Płeć
  • Lokalizacja
    Wrocław
  1. U mnie znowu się zes*ało. Na PC forum odpala się - 2-3 minuty, na TT to samo. Ten post wysyłał się 10 minut, wysłał się za to dwa razy. Jak to mówi młodzież - masakra! Na TT nic nie działa, kompletnie.
  2. Żadna ich wygoda by mnie nie przekonała, żeby takie koszmarki założyć
  3. Jednak nie działa, próbowałem wyedytowac posta, zapisywał się przed dwie minuty po czym wywaliło mnie z forum
  4. W momencie, w którym pisałem poprzedniego posta, czyli jakieś 50 minut temu. Pisząc tego posta, na PC jest już OK. Na TT, co przed sekundą sprawdziłem nawet forum się nie otwiera u mnie. Jednak nie działa, próbowałem wyedytowac posta, zapisywał się przed dwie minuty po czym wywaliło mnie z forum
  5. Jeszcze gorzej. Już nawet na PC nie otworzył mi wszystkich nieprzeczytanych poza tym tematem, reszta mieli i mieli. Napisanie czegoś graniczy z cudem...tę odpowiedź pisałem dwa razy z koniecznością wyjścia z forum. Wysłanie tego posta trwało ze 4 minuty.
  6. U mnie forum na TT muli 24h/d
  7. LX8500 nie wygodne, serio? Przecież w porównaniu z Eliosami, które miałem to niebo, a ziemia. No, ale co kto lubi
  8. u mnie nie nadal po wejściu w zakładkę "wątki w których pisałeś" mieli przez 2-3 minuty i dopiero pokazuje zawartość.
  9. Przez www jeszcze jako tako, chociaż w porównaniu z poprzednią wersją jest koszmar. Na Tapatalku nie da się z forum korzystać.
  10. Czy u Was też tak muli? Wchodzę w nieczytane, odpalam temat i 5 minut czekania
  11. Dokładnie o tym mówię, jak zrobić wiem tylko nic tam nie ma. No OK, czekamy
  12. Nie mam pojęcia, wszystkie fora na których jestem są już na tej wersji od jakiegoś czasu i tam wszystko bangla. Tu nie mogę znaleźć swoich postów, które obserwuję.
  13. Na poprzedniej wersji jako stronę główną pokazywało mi całą zawartość, w której brałem udział. Teraz ni cholery nie idzie to ustawić, nawet z pozycji profilu. O co kaman?