Azahiel Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Razer Carcharias Razer oprócz tego iż produkuje myszki głównie dla graczy od jakiegoś czasu zajmuje się też słuchawkami dla społeczności game’ingowej. Mam przyjemność testować słuchawki Carcharias. Ich myszki zawsze stały na poziomie, zdarzały się wpadki, ale która firma ich nie ma? Czy słuchawki mogą być tak dobre jak ich myszki? Przekonajmy się... Recenzja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamcolNO Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Wszystko fajnie, ale jednak niektóre firmy nie powinny pchać się do wszystkiego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azahiel Posted June 25, 2011 Author Report Share Posted June 25, 2011 Wszystko fajnie, ale jednak niektóre firmy nie powinny pchać się do wszystkiego niektóre, ale akurat Razer daje radę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamcolNO Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 (edited) Do jakich słuchawek im najbliżej? Bo przydałyby mi się właśnie z wbudowanym mikro do CS'a ale nie mogą być też strasznie złe muzycznie. Dlaczego recenzja nie w dziale recenzji słuchawek? Jakoś tak mi bardziej podpada pod ten dział niż gamingowy. Edited June 25, 2011 by KamcolNO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azahiel Posted June 25, 2011 Author Report Share Posted June 25, 2011 Ma być tutaj co do słuchawek jakie najbliżej- razer Orca co do reszty, hmmm, graja tak specyficznie że ciężko jest mi coś z pamięci znaleźć. przypominają trochę cresyn hp600- jeśli chodzi o scenę, jeśli chodzi o wysokie to a-jays three- ale tutaj są ogładzone... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
muaythai90 Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 razer to firma typowa gameingowa, słuchawki czy inny tego typu sprzęt jest najwyższej jakości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azahiel Posted December 21, 2011 Author Report Share Posted December 21, 2011 ta jasne, nabijać posty to jest to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts