aallen Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 <br><br><br><br><br><br> Konkurs na 50-lecie marki Cresyn <table cellspacing="0" cellpadding="0"><tbody><tr><td> Z okazji 50-lecia znakomitej koreańskiej marki słuchawek, firma MP3Store z radością chciałabym zaproponować wszystkim(1) użytkownikom forum MP3Store możliwość wzięcia udziału w konkursie, mającym na celu wyłonienie najlepiej napisanej recenzji, wybranego przez Siebie modelu słuchawek marki Cresyn. Przez tydzień czasu osoby zainteresowane będą mogły zgłaszać swoją chęć wzięcia udziału w konkursie poprzez glosowanie w specjalnie do tego celu przygotowanej ankiecie i tym samym wybrania preferowanego przez siebie modelu spośród C512 , C550 , CS-HP500 , C550S , C501S , C720H , CS-HP600 (1) Ilość egzemplarzy konkretnych modeli może być ograniczona. </td> <td></td> </tr> <tr> <td> Grono moderatorów wspólnie z MP3store, po analizie zgłoszeń, wybierze osoby które otrzymają słuchawki do testów, osoby te otrzymają słuchawki i dostaną czas na napisanie recenzji wraz z umieszczeniem jej na forum. Po publikacjach recenzji użytkowników biorących udział w konkursie, zostanie ankieta, wśród której użytkownicy forum będą mogli zagłosować na (ich zdaniem) najbardziej wartościową merytorycznie recenzje. </td> <td></td> </tr> <tr> <td> NAGRODY Autor najlepszej recenzji otrzyma słuchawki Cresyn C720H, oraz będzie mógł zatrzymać testowany przez Siebie model (o ile nie będzie to ten sam którego wygrał) Zdobywcy 2 oraz 3 miejsca będą mogli zatrzymać recenzowane przez Siebie modele Spośród forumowiczów, którzy oddadzą ważny głos na dowolną recenzję biorącą udział w konkursie, zostaną rozlosowane: 2 pary słuchawek Cresyn CS-HP500 (kolor do wyboru) oraz 1 para słuchawek Cresyn CS-HP600. Nikt nie zostanie pominięty. Osoby głosujące lecz nie piszące recenzji otrzymają 10% rabatu na zakup słuchawek marki Cresyn w sklepach MP3Store, natomiast osoby recenzujące, które pozostaną bez nagrody 15%(2) (2) Czas trwania akcji rabatowej trwa do 31 maja 2011 roku </td> <td></td> </tr></tbody></table> REGULAMIN W konkursie "50-lecie marki Cresyn" mogą wziąć udział zarejestrowani użytkownicy forum Każdy użytkownik może oddać jeden ważny głos, na jedną wybraną przez Siebie recenzję. Lista recenzji biorących udział w konkursie wraz z linkami opublikowana zostanie w trakcie trwania konkursu w temacie "50-lecie marki Cresyn" Użytkownik zobowiązuje się przesłać recenzję do MP3store do użytkownika aallen w ciągu 7 dni od otrzymania przesyłki, jest to równoznaczne z potrzebnym czasem na napisanie recenzji i zapoznanie się ze sprzętem Nie można głosować na recenzję swojego autorstwa. Głosowanie odbędzie się poprzez stosowną ankietę. Możliwość komentarza odnośnie swojej oceny Czas trwania ankiety wyznaczony będzie w trakcie trwania konkursu Data finalnego zakończenia konkursu nie jest stała, lecz musi zakończyć się w narzuconych ramach wyznaczonych w momencie otrzymania przez użytkowników konkursu sprzętu. Wyniki odnośnie najlepszych trzech recenzji zostaną ogłoszone dzień po zakończeniu głosowania, natomiast nagrody dla głosujących zostaną komisyjnie rozlosowane w siedzibie firmy. Możliwa obecność na miejscu. Po ogłoszeniu wyników zwycięzcy proszeni są o kontakt w celu uzgodnienia sposobu przekazania nagród. Zagłosowanie w ankietach konkursowych, jest równoznaczne z akceptacją zasad konkursu. Organizatorem konkursu jest MP3store.pl wspólnie z moderatorami forum. Wszelkie zastrzeżenia do przebiegu i wyników konkursu prosimy zgłaszać do użytkownika aallen .
piotrus-g Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 Ja bym rozszerzył ankietę do dwóch głosów, bo jeżeli wszyscy zagłosują na jeden albo dwa modele to co? Ja się zgłaszam najchętniej na HP-500 lub 720
marmur Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 (edited) a recenzje beda pisanie obiektywne, czy tak typowo pod konkurs sponsorowany? Edited March 11, 2011 by marmur
aallen Posted March 11, 2011 Author Report Posted March 11, 2011 Oczywiscie ze obiektywnie. Mozesz napisac wszystko
marmur Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 Szkoda, ze nie ma mnie w Polsce, bo pokusilbym sie o napisanie, ale bede dopingowal kolegow. Mnie osobiscie interesuje model C550S
slayerkat Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 jakby dało radę chętnie bym napisał swoją pierwszą recenzję o 720
boryc Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 fajnie by było, gdyby istniała możliwość oddania dwóch głosów, bo dwa najtańsze modele bardzo ciekawe...
WojtekC Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 Nie wim jak technicznie ale chyba nie byłoby problemu na dwa głosy?
aallen Posted March 12, 2011 Author Report Posted March 12, 2011 spokojnie. Wszystko bedzie pod kontrolą
bylyuser Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 W sumie dawno niczego nie testowałem, ani nie pisałem, a HP500 to ciekawy model. W sumie bym nie pogardził
WojtekC Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 Naprawde szkoda ze nie ma też innych modeli np AXEIV lub doków są naprawdę dobre.
KamcolNO Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 Admini i moderatorzy też biorą udział? 7 dni to dosyć mało na zapoznanie się ze sprzętem i sklecenie jakiejś recki. Wziąłbym udział, ale wątpię bym podołał w tak, krótkim czasie (jak to mówią "złej baletnicy [...]" ), jednak na pewno fajna sprawa z tym konkursem i dobrze będzie poczytać wreszcie coś o cresynie. Też jestem za możliwością głosowania na 2 recenzje.
aallen Posted March 12, 2011 Author Report Posted March 12, 2011 Admin udziału nie bierze. Ja zagłosowałem tylko po to żeby widzieć swobodnie ankiete lecz swój głos oddaje do puli dla innej wybranej osoby Głosowania na dwie recenzje nie będzie natomiast kwestia wyboru słuchawek w przypadku braku asortymentu "od ręki" będzie na bieżaco zastąpione innymi modelami. Modele jednak do wygrania pozostaną te same.
Siekiera Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 Admini i moderatorzy też biorą udział? 7 dni to dosyć mało na zapoznanie się ze sprzętem i sklecenie jakiejś recki. Wziąłbym udział, ale wątpię bym podołał w tak, krótkim czasie (jak to mówią "złej baletnicy [...]" ), jednak na pewno fajna sprawa z tym konkursem i dobrze będzie poczytać wreszcie coś o cresynie. Też jestem za możliwością głosowania na 2 recenzje. Niektórzy muszą się wyrobić w 7 dni. A Admini i modzi nie mają za wiele wspólnego z samym mp3store, więc ocb?
WojtekC Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 My z mp3store napewno udziału nie bierzemy. Sprzedawcy udzielajacy sie na forum - chociaż 500 bym przytulił.
slayerkat Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 ja to bym przytulił jakąś osiemnastkę a czy nie udzielając się za wiele na forum jest szansa by dostać słuchawki na testy czy stołki są z góry obstawione?
WojtekC Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 Nie będzie problemu zgłoś się i tyle. Pewnie i tak każdy dostanie dokument do podpisu.
bylyuser Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 Ja się jednak wycofuję, mając na uwadze szczodrość mp3storu- szkoda zachodu.
aallen Posted March 13, 2011 Author Report Posted March 13, 2011 szczodrość mp3store. Co masz na myśli ?
bylyuser Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 Ano to, że po ostatniej wygranej nagrody do tej pory nie zobaczyłem, a nie była jakaś specjalnie droga, a jednak trochę pracy w to włożyłem. Solidna recenzja to też parę godzin słuchania i pisania. Nie stać mnie na to, żeby tracić tyle czasu
aallen Posted March 13, 2011 Author Report Posted March 13, 2011 Możesz podać więcej szczegółów. Zainteresowała mnie ta sprawa
bylyuser Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 Może nie na forum? Grunt, że wygrałem, a nagrody jak nie było, tak nie ma .
Recommended Posts