tizziano53 Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Witam.Miło poznać kolegów z forum Tak jak w temacie który model Irivera polecilibyście tak do 300 zł? to ma być 8 gb. Miałem na testach E150 i powiem że dźwiękowo wypadł super ale obsługa go przekreśliła, przyciski beznadziejnie się zacinały i do tego często się zawieszał, ale wiem że to powszechny problem tego modelu??? Dlatego myślę nad jakimś innym modelu o równie rewelacyjnym dźwięku ale dużo lepszej obsłudze i wykonaniu. Patrze na E30 czy one już nie tną się tak jak E150??bo tak zdążyłem wyczytać? Będe wdzięczny za jakąkolwiek pomoc Quote
Mattej Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Miałem E50, dźwiękowo dobrze, z opinii na forum wynika, że lepiej niż seria E1**. Z obsługą żadnych problemów, nić się nie zacina, wszystko chodzi gładko. Quote
zmija Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Widzisz Mattej, a ja miałem problemy z E50. Muza zacinała się na FLAC - co kilka minut był zgrzyt. Były też problemy z montowaniem pamięci pod Windowsem - za nic się nie chciał połączyć, musiałem wszystko pod Linuksem wgrywać. A był nówka, prosto ze sklepu w ubiegłe wakacje wzięty. Quote
tizziano53 Posted February 1, 2011 Author Report Posted February 1, 2011 No dobra Panowie dzięki ale ja pytałem o E30 no nikt nie miał tego odtwarzacza? i nie pomoże? Quote
Mattej Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 (edited) Widzisz Mattej, a ja miałem problemy z E50. Muza zacinała się na FLAC - co kilka minut był zgrzyt. Były też problemy z montowaniem pamięci pod Windowsem - za nic się nie chciał połączyć, musiałem wszystko pod Linuksem wgrywać. A był nówka, prosto ze sklepu w ubiegłe wakacje wzięty. U mnie też przed wgraniem nowszego software były takie problemy z odtwarzaniem muzyki, po zaktualizowaniu jak ręką odjął, chociaż FLAC nie słuchałem i tu się nie wypowiem. Co do współpracy z Windows 7 no problems. No dobra Panowie dzięki ale ja pytałem o E30 no nikt nie miał tego odtwarzacza? i nie pomoże? E30 gra tak samo jak E50, te same bebechy, tylko inna obudowa. Edited February 1, 2011 by Mattej Quote
tizziano53 Posted February 1, 2011 Author Report Posted February 1, 2011 A miałes może do czynienia z E150? bo ja miałem i nie chce czegoś takiego jak w tym Playerze, stąd boję się że E30 ma też taką obsługę itp. Quote
D@rkSid3 Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Tak samo się go obsługuje. Jak każdego Irivera. Quote
Mamalyga Posted March 17, 2011 Report Posted March 17, 2011 (edited) H10/U10/Clix2 E30 ma plusa w postaci dobrego tunera i czasu pracy 52h :-) Gra nieźle Edited March 17, 2011 by Mamalyga Quote
Recommended Posts