Jump to content
Promocja Audio Video Show 2024 ×
Fotorelacja Audio Video Show 2024 HiFiPRO i MP3Store ×

Recommended Posts

Posted

Witam.Miło poznać kolegów z forum :) 

Tak jak w temacie który model Irivera polecilibyście tak do 300 zł? to ma być 8 gb. Miałem na testach E150 i powiem że dźwiękowo wypadł super ale obsługa go przekreśliła, przyciski beznadziejnie się zacinały i do tego często się zawieszał, ale wiem że to powszechny problem tego modelu???

Dlatego myślę nad jakimś innym modelu o równie rewelacyjnym dźwięku ale dużo lepszej obsłudze i wykonaniu. Patrze na E30 czy one już nie tną się tak jak E150??bo tak zdążyłem wyczytać?

Będe wdzięczny za jakąkolwiek pomoc :)

Posted

Miałem E50, dźwiękowo dobrze, z opinii na forum wynika, że lepiej niż seria E1**. Z obsługą żadnych problemów, nić się nie zacina, wszystko chodzi gładko.

Posted

Widzisz Mattej, a ja miałem problemy z E50. Muza zacinała się na FLAC - co kilka minut był zgrzyt.

Były też problemy z montowaniem pamięci pod Windowsem - za nic się nie chciał połączyć, musiałem wszystko pod Linuksem wgrywać.

A był nówka, prosto ze sklepu w ubiegłe wakacje wzięty.

Posted (edited)

Widzisz Mattej, a ja miałem problemy z E50. Muza zacinała się na FLAC - co kilka minut był zgrzyt.

Były też problemy z montowaniem pamięci pod Windowsem - za nic się nie chciał połączyć, musiałem wszystko pod Linuksem wgrywać.

A był nówka, prosto ze sklepu w ubiegłe wakacje wzięty.

U mnie też przed wgraniem nowszego software były takie problemy z odtwarzaniem muzyki, po zaktualizowaniu jak ręką odjął, chociaż FLAC nie słuchałem i tu się nie wypowiem. Co do współpracy z Windows 7 no problems.

No dobra Panowie dzięki ale ja pytałem o E30 :D no nikt nie miał tego odtwarzacza? i nie pomoże?

E30 gra tak samo jak E50, te same bebechy, tylko inna obudowa.

Edited by Mattej
Posted

Tak samo się go obsługuje. Jak każdego Irivera.

• 1 month later...
Posted (edited)

H10/U10/Clix2 :rolleyes:

E30 ma plusa w postaci dobrego tunera i czasu pracy 52h :-) Gra nieźle :rolleyes:

Edited by Mamalyga