Jump to content

Recommended Posts

Posted

ok słuchawki kupione. Mozna zamknac (chyba ze sam "wyparuje")

Wzialem K518DJ

Posted

Mnie to jakos nie przeszkadza, jak mam ochote na uderzenie to zakladam hd380. A phonaki to rzeczywiscie klasa, wokal to cos pieknego! No i wygoda- dzis sluchalem ich 8 godzin w autobusie i jak bym nic nie mial. Kup nuforce i juz. A jak graja takie westone um3x?

Posted (edited)

A co planujesz zakupic? Czy sa jakies sluchawki grajace takim srodkiem i gora ale z mocnym basem?

No właśnie nie wiem :( Cały czas mam w głowie dylematy. Wczoraj znowu słuchałem Audeo na repertuarze, w którym się spisują. Nie mogę się ich pozbyć! One niekiedy potrafią zagrać tak pięknie, że plułbym sobie w brodę, że je sprzedałem.

Chyba po prostu rozejrzę się za jakimiś tańszymi funowymi dynamikami na rower (DnB, dubstep), a Audeo zostaną do autobusu (trip-hop, reggae).

Bardzo prawdopodobne, że pokuszę się o K370 ale ten ich kabel...

Na rower to w sam raz Ne-6 choć lepiej nie jeździć z zatkanymi uszami.

Pytałem Cię co kupić jakiś czas temu - miałem AKG i mam Phonaki i dalej nie wiem co lepsze.

Audeo świetnie się sprawują w spokojnej muzyce. Również w lekkim rocku czy muzyce akustycznej grają pięknie. Niestety jak chce się posłuchać czegoś mniej "grzecznego" to wyraźnie brakuje im "pary". Nie maja z czego zaatakować. Potrafią zagrać pięknie a za chwilę bardzo przeciętnie. AKG może nie potrafią tak zachwycić niektórymi kawałkami ale również nie przypominam sobie żebym przerzucał kawałki bo brzmią źle a tak to czasem wyglada na Phonakach. Chyba dokupię również K 370...

Edited by ichris
  • Create New...

Important Information

Register to have access to community resources. Forum rules Terms of Use and privacy anc cookies policy Privacy Policy