Jump to content
PROMOCJA MP3Store.pl i HiFiPRO.audio 08.03.2025 - 16.04.2025 ​☀️😎​ ×

Recommended Posts

Posted

witam! mam pytanie jak ustawic mojego cowona

otóz dawno słuchałem muzyki na kompie przez słuchawki ( a głosniki mam srednie jakosci) ale własnie podłaczyłem sobie i zauwazyłem ogromna róznice w brzmieniu w porównaniu do cowona. słucham przez winampa z wyłaczonym equalizerem bez zadnych efektów. karta dzwiekowa wbudowana. bas jest ładny czysty niskie sa troche zaniedbane ale to wina słuchawek ep630. cowon w porównaniu do kompa gra tragicznie, az sie nie chce słuchawek podłaczac. bas jet płytki, jakby chciał a nie mógl:. czy to wina ustawienia czy jego po prostu na wiecej nie stac (ale chyba nie bo sadziłęm ze to dosc dobry sprzet. na cowonie słuchałem na jazz przy i przy wyłaczonych efektach, nie ma tego brzmienia (szczególnie basu), jak włacze to sami wiece co sie dzieje z basem jeszcze na epkach. słucham głownie rapu, hip hopu reggae

Posted
witam! mam pytanie jak ustawic mojego cowona

otóz dawno słuchałem muzyki na kompie przez słuchawki ( a głosniki mam srednie jakosci) ale własnie podłaczyłem sobie i zauwazyłem ogromna róznice w brzmieniu w porównaniu do cowona. słucham przez winampa z wyłaczonym equalizerem bez zadnych efektów. karta dzwiekowa wbudowana. bas jest ładny czysty niskie sa troche zaniedbane ale to wina słuchawek ep630. cowon w porównaniu do kompa gra tragicznie, az sie nie chce słuchawek podłaczac. bas jet płytki, jakby chciał a nie mógl:. czy to wina ustawienia czy jego po prostu na wiecej nie stac (ale chyba nie bo sadziłęm ze to dosc dobry sprzet. na cowonie słuchałem na jazz przy i przy wyłaczonych efektach, nie ma tego brzmienia (szczególnie basu), jak włacze to sami wiece co sie dzieje z basem jeszcze na epkach. słucham głownie rapu, hip hopu reggae

Cowon z EP-630 dobrze sie nie zgra moim zdaniem, strasznie basowe połączenie, ja Ci proponuje zrobić ustawienia własne polegające na neutralnym eq, włączeniu MP3 enhance i troche stereo enhance (+2) możesz użyć BBE - dla epek może pomóc i ustawić na (2-3) proponuje również jeżeli to mało zdjąć basu przy ustawieniu pierwszej kreski na 80Hz

Posted

troche pomogło ale niewiele;/ dalej ten bas jest płytki. wiec jakie słuchawki do niego polecasz? miałem kiedys panasoni she-9500 i nawet mi sie podobało..... przez dwa dni:P

• Create New...

Important Information

Register to have access to community resources. Forum rules Terms of Use and privacy anc cookies policy Privacy Policy