Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Chciałem sobie zrobić przedłużkę jack i kabel który będzie miał z dwóch stron jacka'a, ale nie wiem jaki przewód do tego użyć (jestem ciemny w tych sprawach :P) szukałem trochę i znalazłem coś takiego Klik ale nie wiem czy do tego nie powinien mieć 3 żył. Pozdrawiam i czekam na odp

Posted

Tak myślałem ze 3 przewody.

Witchinster: Takiego akurat kabla nie kupowałem, ale ostatnio kupiłem w sklepie 2 rodzaje przedłużek jedna za 17zł , a druga za 25zł i w każdym we wtyczce cos nie styka, raz słychac jeden kanał raz drugi. No ale jeśli polecasz ten to go kupie, do trzech razy sztuka :P .

Posted
Tak myślałem ze 3 przewody.

Witchinster: Takiego akurat kabla nie kupowałem, ale ostatnio kupiłem w sklepie 2 rodzaje przedłużek jedna za 17zł , a druga za 25zł i w każdym we wtyczce cos nie styka, raz słychac jeden kanał raz drugi. No ale jeśli polecasz ten to go kupie, do trzech razy sztuka :P .

Nie polecalem go, zeby bylo jasne ;)

Ale nie ma co szalec z przedluzkami. Podalem ja, bo wyglada najbardziej sensownie i budowa (i kabel chyba tez) przypomina te z prolinka.

Moze to nawet seria Prolinka, tylko ze HQ.

>i w każdym we wtyczce cos nie styka, raz słychac jeden kanał raz drugi.

Chyba chodzi o te z czarnymi plastikowymi wtyczkami. Tez raz kupilem taki interkonnekt (dzialal tydzien jest dobrze pamietam)

Posted

OK, ale i tak wyjdzie taniej niż kabel plus wtyczki, zamówie i zobacze, jak przyjdzie to napisze jak działa

Edit: Dzisiaj paczka z kabelkami do mnie dotarła, jak najbardziej moge polecić tą przedłużkę, wreszcie coś pożadnego za przestępną cene

• 2 months later...