Rysiu782 Posted December 2, 2023 Report Share Posted December 2, 2023 Witam mam problem z głośnikiem JBL FLIP 4 wymieniłem w nim baterię oraz taśmę od płyty frontalnej. Po podłączeniu nowej baterii świeci się tylko biała dioda informująca o naładowaniu baterii na poziomie 15-30% (bateria ma na pewno więcej). Niżej daje link to filmu na YT tam pokazałem jak to wygląda bo nie znam się na takich rzeczach za bardzo. https://youtu.be/V8z6enlJZRc?feature=shared Zapomniałem powiedzieć że przy podłączeniu ładowarki dioda gaśnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp5it Posted December 2, 2023 Report Share Posted December 2, 2023 (edited) Najpierw naładuj. Baterie Li-ion przyjeżdżają nie naładowane, to normalne. Podłącz zasilanie i przytrzymaj wciśnięte Connect+ i Volume+ Jak nie pomoże to taśmę osadź jeszcze raz. Jak nie pomoże to PSZOK. Edited December 2, 2023 by sp5it Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiu782 Posted December 3, 2023 Author Report Share Posted December 3, 2023 Problem rozwiązany, kupiłem taśmę z odwróconymi pinami z jednej strony i przez to nie działał. 😅 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts