trez0r Posted September 25, 2023 Report Posted September 25, 2023 CA wreszcie wysłuchało błagania klientów i do regularnej sprzedaży trafiła wersja uniwersalna tych doków 👍 Słuchałem ich na poprzednim AVS i pierwsze wrażenie b. pozytywne... Quote
Dirian Posted September 26, 2023 Report Posted September 26, 2023 Jak w nich z wysokimi tonami? Nie są zbyt agresywne? I ewentualnie średnica - nie jest zbyt chudo? Quote
trez0r Posted September 26, 2023 Author Report Posted September 26, 2023 IMO wysokie podobne do Andromed przed wersjami z 2020, ale jak dla mnie mniej angażujące do ww.. Po zmianie na pianki Symbio F, wyraźnie się utemperowały . Więcej dołu niż w Andro, wokale wypchnięte. Scena większa na granicy percepcji. Tak je zapamiętałem, no i potrzebowały zdecydowanie więcej prądu. W sumie, to bym je zdecydowanie dłużej posłuchał... 1 Quote
Dirian Posted September 26, 2023 Report Posted September 26, 2023 Dzięki, przyznam, że kuszą od dawna, ale trudno było o wersję universal fit, na head-fi szybko znikała z bazarku @MP3store - jest jakaś szansa na dostępność? Quote
trez0r Posted September 26, 2023 Author Report Posted September 26, 2023 uniwersalne były tylko ex-demo... Quote
Borsuczysko Posted December 3, 2023 Report Posted December 3, 2023 Może ktoś już posiada i zechciałby się opinią podzielić? @MP3store są już może jakieś informacje w kwestii terminu dostępności Supermoon universal? Quote
Recommended Posts