wfmsiekierka Posted August 14, 2023 Report Share Posted August 14, 2023 Próbuję wysłać następującą wiadomość do Fiio i nie ogarniam jak to zrobić:Dzień dobryParę dni temu kupiłem fiio btr5 pierwszą wersję. Zesparowałem z TV i telefonem.I mam następujący problem :Podczas połączenia poprzez bluetooth z telefonem gdy wchodzę w EQ (korektor) i próbuję go włączyć pokazuje się komunikat :Urządzenie jest w trybie USB DAC i z tego powodu dostęp do korektora jest niemożliwy. Próbowałem to zmienić w ustawieniach ale nie znalazłem takiej możliwości.Co powinienem zrobić? Wysłane z mojego NAM-LX9 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basilisk Posted August 19, 2023 Report Share Posted August 19, 2023 (edited) Ja zawsze kontaktuję się z nimi przez maila supportowego - odpisują z reguły na drugi dzień roboczy. Na tej stronie masz info: https://fiio.com/supports. Oczywiście pisz po angielsku, a jeśli masz z tym problemy to pięknie tłumaczy translator Google. Edited August 19, 2023 by Basilisk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts