wfmsiekierka Posted August 14, 2023 Report Posted August 14, 2023 Próbuję wysłać następującą wiadomość do Fiio i nie ogarniam jak to zrobić:Dzień dobryParę dni temu kupiłem fiio btr5 pierwszą wersję. Zesparowałem z TV i telefonem.I mam następujący problem :Podczas połączenia poprzez bluetooth z telefonem gdy wchodzę w EQ (korektor) i próbuję go włączyć pokazuje się komunikat :Urządzenie jest w trybie USB DAC i z tego powodu dostęp do korektora jest niemożliwy. Próbowałem to zmienić w ustawieniach ale nie znalazłem takiej możliwości.Co powinienem zrobić? Wysłane z mojego NAM-LX9 przy użyciu Tapatalka Quote
Basilisk Posted August 19, 2023 Report Posted August 19, 2023 (edited) Ja zawsze kontaktuję się z nimi przez maila supportowego - odpisują z reguły na drugi dzień roboczy. Na tej stronie masz info: https://fiio.com/supports. Oczywiście pisz po angielsku, a jeśli masz z tym problemy to pięknie tłumaczy translator Google. Edited August 19, 2023 by Basilisk 1 Quote
Recommended Posts