daredevil Posted May 17 Report Share Posted May 17 Hej, posiadam dwa głośniki z radia - do radia przypięte są złączami mini-jack 3,5 mm. Chciałem je zaadoptować do komputera jako właśnie głosniki komputerowe. Na razie kupiłem rozgałęźnik (adapter) mini-jack 3,5 z dwoma wyjściami mini-jack, który jest wpięty do zielonego gniazda z tyłu obudowy komputera. Głośniki grają bardzo cicho. Jak najtaniej można rozwiazać problem by grały choć trochę głośniej? thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakus1233 Posted May 17 Report Share Posted May 17 Musisz kupić wzmacniacz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daredevil Posted May 20 Author Report Share Posted May 20 (edited) To słabo, bo wzmacniacze są dosyć drogie, a za ok. 50 zł mogę kupić komercyjne głosniki zasilane z USB. ps jaki wzmacniacz masz na myśli? Edited May 20 by daredevil 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted May 21 Report Share Posted May 21 7 godzin temu, daredevil napisał(a): a za ok. 50 zł mogę kupić komercyjne głosniki zasilane z USB. I najlepiej tak zrób, tylko dołóż stówkę do tych 5 dych, żeby nie kupić kompletnego ****a. Albo poszukaj na olx. Co w sumie nie wyklucza dołożenia tych 100 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts