crackzzy 0 Posted March 27 Report Share Posted March 27 Witam mam do podzielenia sie z wami problemem z podswietlneniem myszki takiej jak w tytule. Chodzi o to że gdy am zapisany jakis efekt koloru myszki np szybkie zmienianie efektow itp. to po wylaczeniu i wlaczeniu komputera nie ma juz tego efektu. Musze wejsc w aplikacje razera by sie swiecilo na ten kolor ktory chce a ciagle w to wchodzic.. najwyczaniej mi sie nie chce licze na pomoc :) przepraszam nie elite tylko mini Quote Link to post Share on other sites
jacmiszcz92 249 Posted March 27 Report Share Posted March 27 (edited) Spróbuj przeinstalować Synapse. Poza tym myszka musi być podłączona bezpośrednio pod kontroler USB, a nie hub. https://insider.razer.com/index.php?threads/peripherals-mouse-keyboard-disconnect-many-times.33847/page-7#post-647822 Dlatego klawiaturę mam wpiętą bezpośrednio w port USB w laptopie, a Bursona w stację dokującą. Myszka Razera niestety leży w szafie, bo nie mam już więcej działających portów w laptopie. Edited March 27 by jacmiszcz92 Quote Link to post Share on other sites
crackzzy 0 Posted March 28 Author Report Share Posted March 28 czy tak to ma byc bo strasznie duzo tych wsyzsktich nazw i jesze mam po polsku... Quote Link to post Share on other sites
jacmiszcz92 249 Posted March 28 Report Share Posted March 28 Tak, jest ok. Pytanie czy aplikacja startuje razem z systemem i czy masz profil zsynchronizowany z chmurą. Możesz jeszcze zrobić reset ustawień z menu Quote Link to post Share on other sites
crackzzy 0 Posted April 6 Author Report Share Posted April 6 aplikacje sam musze odpalic Quote Link to post Share on other sites
jacmiszcz92 249 Posted April 6 Report Share Posted April 6 (edited) No to odinstaluj, restart i zainstaluj jeszcze raz. Ta aplikacja jest słabo napisana Edited April 6 by jacmiszcz92 Quote Link to post Share on other sites
crackzzy 0 Posted April 6 Author Report Share Posted April 6 już to zrobiłem ale nie wiem dlaczego jak znowu zainstalowałem i wszedłem to było wszystko zapisane tak jak ja to robiłem Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts