.ksy Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Staramy się raczej wybierać tylko premierowe playery i jakieś ciekawie rokujące. Dwa modele już Wam zaprezentowałem - CS200 i CS157 (ten już w kwietniu pojawi się w Polsce). Nad kolejnymi juz trwają negocjacje i prawdopodobnie padnie na CS182. Jego specyfikacji jeszcze próżno szukać na stronie. Ale tradycyjnie ja już mam dla Was garść informacji. Model CS182 podobnie jak CS157 będzie reprezentował kategrie "Low-End" czyli jak ja to nazywam - "pierwszy odtwarzacz dziecka" lub też "komunijny prezent" - Windows 98, 2000 , ME, XP / VISTA - Kolory obudowy: czarna lub czerwona. - Pamięci: 1GB / 2GB - Wymiary: 40 x 70 x 12 mm - Waga: 44g - Wyświetlacz: 1.8 inch TFT - Obsługa formatów: SMV, MP3, WMA, JPEG - Radio (z nagrywaniem) oraz dykrafon - oba zapis do WAVów. Nie znam jeszcze ceny i daty premiery (jeszcze nawet nie wiem czy będzie to akurat ten model). Więcej info wkrótce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts