Buttolini Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 (edited) Potrzebuje słuchawek do Clip Sport do ok 120zł. Te oryginalne fajnie grały no ale niestety uległy nieodwracalnemu uszkodzeniu Ja się na tym nie znam zdaje się na was Słucham wszystkiego ale najbardziej rock i pop. Znalazłem takie: https://www.morele.net/sluchawki-snab-overtone-ep-101m-778604/ Co o nich myślicie? Edited June 1, 2016 by Buttolini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommodi Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 (edited) Ja do Clip Sport mogę polecić z niedrogich poniżej 100 zł Koss The Plug. Niedawno kupiłem i jestem zadowolony. Jeśli chodzi o dźwięk są dość głośne (16 Ohm), co przy europejskim ustawieniu i niezbyt głośnych utworach słuchanych na świeżym powietrzu się przydaje. No i mają wszystkiego ile trzeba; zarówno bas, środek jak i sopran. Wyważone. Bas jest nieco lepszy niż w przypadku PL 11, lecz nie tak dotkliwy jak w tanich Panasonic. W podobnej cenie są np. AKG Y20, lecz w/g mnie im nie dorównują. Słucham głównie rocka, hard and heavy. Za tę cenę robią co do nich należy. Skorzystałem z czyjejś recenzji i jak dotąd nie żałuję. Nie było potrzeby ich wygrzewać. Grają dobrze od początku. Byłbym zapomniał: od oryginalnych grają lepiej i mają dość delikatny kabelek: "nie stuko-nie puko" jak mawiają niektórzy. Edited May 22, 2019 by tommodi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts