matizaba Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 witam. zepsulo mi sie wejsce na sluchawki w mp3.gra tylko jedna sluchawka, a w srodku odtwarzacza cos 'latalo'. po ciezkim boju udalo mi sie rozebrac jakos ten model i okazalo sie ze koncowka gniazda poprostu pekla i rozsypala sie na kilka drobnych czesci plus jakas mala blaszka. zanioslem mp3 do naprawy ale gosciu powiedzal mi ze nie trzeba wymienic gniazdo a on takiego nie moze znalesc i nie zrobil mi tego . jak przylozylem igle do koncowki jacka od sluchawek i do lutu na plytce mp3-sluchawki zaczely grac normalnie.co polecacie mi z tym zrobic? szukac moze u innego goscia zeby mi to zrobil?myslalem jeszcze (jezeli wgl istnieje taka wtyczka) kupic wtyk na jack(wejscie) i jack(wyjscie) cos takiego : http://obrazki.elektroda.pl/4533612300_1370877534.jpgi zrobic jakos tego jacka na stale w mp3 a sluchawki wkladac do tej drugiej strony. prosze o pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts