Harmony Korine Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 (edited) Witam. Całkiem niedawno nabyłem nowiutkiego Iaudio 10. Zaktualizowałem FW do wersji 1.08 co rozszerzyło nieco jego możliwości jeśli chodzi o wybieranie folderów z muzyką itp. 1. Problem pojawia się jednak, gdy mam np. album 2 płytowy. Wówczas utwory nie są odtwarzane w kolejności, tylko np. pierwsze leci CD 2 a powinien być CD 1. Nie wiem jak temu zaradzić, jeśli wybieram folder z tym 2 płytowym albumem to nie mogę odtworzyć go całego, tylko CD 1 lub CD 2. Jest na to jakiś sposób? 2. Czy istnieje możliwość zmiany tapety interface? Jak na razie doszedłem do tego, że mogę zmienić tapetę w miejscu gdzie znajduje się kalendarz (choć nie wiem dlaczego jest ona czarno/biała). W prawdzie w pudełku znalazła się instrukcja obsługi lecz jest ona strasznie uboga, tak samo jak ta, którą pobrałem w .pdf. Tzn. Nie wyjaśnia mi tych kwestii. Wiem, że to błahe zagadnienia, lecz chciałbym wiedzieć, czy można coś z tym zrobić, czy przyzwyczajać się do tego, że tak już jest. Pozdrawiam. Kolejne pytanie: Ktoś wie jak zmienić region nie przywracając urządzenia do ustawień fabrycznych? Edited August 1, 2013 by Harmony Korine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts