Gourney Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 (edited) Witam forumowiczów Pytania są dwa: 1. Czy e40 wyświetla podczas ładowania stan baterii, jako że nie wiem kiedy przestać ładować odtwarzacz? 2. Czy zwykła ładowarka usb (taka do telefonu) nie zaszkodzi odtwarzaczowi? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam! Edited March 28, 2013 by Gourney Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gourney Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 Ok...pierwsze pytanie jest nieaktualne...Co z ładowarką - pomoże ktoś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MP3store MP3store Krakow Posted April 4, 2013 MP3store Report Share Posted April 4, 2013 Kazda "uniwersalna" ladowarka usb sprawdzi sie przy ladowaniu tego odtwarzacza, jesli chcesz konkretnej informacji to napisz prosze jakie parametry ma ladowarka do telefonu o ktorej wspominasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gourney Posted April 4, 2013 Author Report Share Posted April 4, 2013 Dzięki...myślałem, że nikt już się nie odezwie... Ładowarka jest od Sony Ericssona Xperia Neo V...postaram się przepisać oznaczenia, choć są już trochę nieczytelne : INPUT: 100 - 240V AC ~ 150mA 50-60 Hz OUTPUT: 5.0V DC = 850mA Mam nadzieję, że nic nie pokręciłem. Z góry dziękuję za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iriver Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Ta ładowarka będzie odpowiednia do ładowania Twojego irivera E40, jeśli jednak będziesz miał jakieś wątpliwości bądź pytania, jestem do dyspozycji. Dobrego dnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts