franio123 Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Witam. mam problem z tym odtwarzaczem. Nie czyta flaców i po usunięciu muzyki zostają puste foldery, których nie można usunąć. Mam nadzieję że wgranie nowego softu pomoże. Nie wiem tylko jak to zrobić, bo boję się że całkiem nabroję. Znalazłem najnowsze firmware 2.13 ale instrukcji po polsku nie udało mi się znaleść. Pomoże ktoś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantralalinski Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Też mam problem z FLAC. Wgrałem do D2 firmware 2.59 (bo wcześniej na tym samym firmware nagle przestał czytać flaki) i dalej nic. Sformatowałem przez Windowsa Cowona, wgrałem jeszcze raz firmware i dalej nie czyta flaków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irek303 Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 U mnie problemem były tagi-po stworzeniu nowej listy id3 widział wszystkie flac-ki. To nie jest wina softu odtwarzacza-proponuję przejść na Rockboxa i nie trzeba kombinować z tagami. Zresztą zwiększają się możliwości odtwarzacza-pomimo nieładnego interfejsu. Zresztą to ma grać najlepiej jak potrafi-a potrafi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raap Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 jak wgrać rockbox-a jest na końcu tego wątku, http://forum.mp3store.pl/topic/21370-rockbox-na-d2/page-4 opis dotyczy cowona D2 ale wystarczy pobrać odpowiedni firmware i zadziałać tak jak jest opisane . Dziwne- na moim Cowonie D2 z firmware 2.59 flac bez problemu się odtwarzał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts