Jump to content
Sign in to follow this  
hans94

POMOCY!

Recommended Posts

Mam ARCHOS 504.Gdy włączam wyskakują zielone napisy ARCHOS na czarnym tle tak jak powinno być,ale tak zostaje i nic potem sie nie chce wlaczyć.Resetowałem i nić.Tak jakby się zawiesiło.POMOCY!!!!!!!!!!!! :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mam ARCHOS 504.Gdy włączam wyskakują zielone napisy ARCHOS na czarnym tle tak jak powinno być,ale tak zostaje i nic potem sie nie chce wlaczyć.Resetowałem i nić.Tak jakby się zawiesiło.POMOCY!!!!!!!!!!!! :(

 

Witam !

 

A bądzie taki miły i przyłóż do ucha i posłuchaj czy hdd działa prawidłowo bo mam wrażenie że to hdd padł ...

 

Pozdroofka

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mam ARCHOS 504.Gdy włączam wyskakują zielone napisy ARCHOS na czarnym tle tak jak powinno być,ale tak zostaje i nic potem sie nie chce wlaczyć.Resetowałem i nić.Tak jakby się zawiesiło.POMOCY!!!!!!!!!!!! :(

 

Umiesz wejść w tryb serwisowy ?

 

Z tego co pamiętam po resecie trzymaj przycisk power + przycisk TV aż pojawi ci się menu sewisowe. Potem dostosuj się do tego co piszą

 

 

Pozdroofka

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Register to have access to community resources. Forum rules Terms of Use and privacy anc cookies policy Privacy Policy