ALTON Posted October 22, 2022 Report Posted October 22, 2022 (edited) Pora na wymianę na model MTM tak więc model Micro - iLoud Micro chętnie sprzedam. Zdjęć nie dodaję bo ciągle grają, stan jest absolutnie nieskazitelny - po prostu jak nowe. Mam je od końca lutego 2022r i od tego czasu grają w jednym miejscu podłączone do jednego źródła dźwięku. W komplecie wszystko jak ze sklepu - folie, papierki, kartony, wypełniacze, paragon oraz nie używany zasilacz. Oczywiście jest jeszcze ponad rok gwarancji. 1200zł. Kurier w cenie ewentualnie można je odebrać w Katowicach. Mogę też za dodatkową stówę dać do nich świetnej jakości stojaki z gwintem 3/8 Hamilton Stands Stage Pro z ciężką, odlewaną żeliwną podstawą. Regulacja od 20 do 38cm. Edited October 23, 2022 by ALTON 1
ALTON Posted November 10, 2022 Author Report Posted November 10, 2022 (edited) Podbijam. Cena ze standami spada do 1250zł. Edited November 10, 2022 by ALTON
ALTON Posted August 29, 2023 Author Report Posted August 29, 2023 Podbijam temacik. Stan się nie zmienił - jak nowe do dnia dzisiejszego. Cena 1200zl. Zamiast zdjęć wklejam linka do mojego OLX https://www.olx.pl/d/oferta/iloud-micro-ik-multimedia-monitory-studyjne-CID99-IDV5XZd.html?bs=olx_pro_listing
Recommended Posts