WoDzU2 Posted December 28, 2012 Report Share Posted December 28, 2012 (edited) Czesc. Chcialbym sie zapytac czy to normalne, ze w/w odtwarzaczu bateria trzyma mi tylko 5-7h(nie mierzylem dokladnie) na audio? Dnse ustawione dosyc basowo, zrobilem sobie z 10 presetow i czesto podczas sluchania zmieniam i porownoje je tazke przy sluchaniu jest podswietlany ekran dosyc czesto. Janosc ustawiona srednio, w domu na nizsze, na zewnatrz na polowe skali Edited December 28, 2012 by WoDzU2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ndr3 Posted December 28, 2012 Report Share Posted December 28, 2012 DNSe znaaaacznie skraca działanie na baterii. Spróbuj bez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoDzU2 Posted December 28, 2012 Author Report Share Posted December 28, 2012 Niestety to odpada, gdyz dzwiek na ustawieniu ,,normal,, w ogole mnie nie zadowala. Na dnsee wystarczy podbic bas, 3D i troche ,,czystosc,,(slupki/wskazniki czestotliwosci zostaja na 0), zeby dzwiek byl w ogromnym stopniu lepszy, bardziej wypelniony. Na flat jes za suchy i plaski a basu zero Dodam, ze wiekszosc muzyki mam we flacu i slucham na 15-20/30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undertaker Posted December 29, 2012 Report Share Posted December 29, 2012 Mi ten playerek (bez DNSe) trzymał na baterii coś koło 17-18h. W sumie z włączonym DNSe też wytrzymał jakoś ponad 10 godzin, ale ekranu nie ruszałem prawie w ogóle. Jak chcesz lepszą baterię i prawie takie samo brzmienie (taki sam system DNSe 3.0), to możesz się przyczaić na Samsunga Q2. Nie wiem, jak z włączonym DNSe, ale bez owego equalizera wytrzymał mi na teście ok. 40h na zapętlonej muzyce, aż się nadziwić nie mogłem Ogólnie to pod względem batki pobił mi Toucha 4G, co już jest wyczynem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoDzU2 Posted December 29, 2012 Author Report Share Posted December 29, 2012 Zapętliłem na noc album w 320kb, 15/30 i prawie wszystko podbite dnse i po 12 godzinach była jeszcze jedna kreska ale musiałem wyjść z domu także dopóki za dużo się nie zapala wyświetlacza jest ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratosluaf Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Tia, Q2 starcza na tydzień mocnego eksploatowania. Z P3 z DNSe to normalne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radziobiker Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Witam Mam problem z moim P3. Player nie chce się włączyć (długo nie używany). Co może być przyczyną? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamikarze24 Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Może coś nie łączy z przyciskiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts