Moderator kurop Posted December 28, 2012 Moderator Report Posted December 28, 2012 Lejdis end Dżentelmen wobec kolejnych zapytań o zrobienie meetu stwierdzam że po chyba dwóch latach absencji czas powrócić do wrocławskiej tradycji robienia alkomeetow. Można by spotkać sie przy piwku i ponarzekac jak to słabo słyszymy wybrzmiewanie 13564 Hz z naszych beznadziejnych sluchawek za tysiąc złotych. Proponuje spotkać sie w jakimś cichym pubie w godzinach wieczornych ale w tygodniu żeby było mniej ludzi. Kto ma ochotę i mniej więcej kiedy? Zrobimy listę i spróbujemy coś ustalić. Ja z grubsza mam czas codziennie po 18:30. Weekendy dowolnie Wysyłane z mojego EndeavorU za pomocą Tapatalk 2 Quote
Fatso Posted December 28, 2012 Report Posted December 28, 2012 Ja się generalnie piszę. Oczywiście najlepiej u mnie Ale i na mieście było by git. Trza by tylko znaleść cichą knajpę - Ot żeby nie darli ryja jakąś muzyką Quote
Moderator kurop Posted December 28, 2012 Author Moderator Report Posted December 28, 2012 Myślę że Sogo będzie ok i mam blisko A tak na serio to pod nasypem jest mnóstwo knajpek z czeskim piwem i tam by sie pewnie można dogadać co do wyłączenia muzyki Wysyłane z mojego EndeavorU za pomocą Tapatalk 2 Quote
piecho Posted December 28, 2012 Report Posted December 28, 2012 Jak się ten zalatany styczeń skończy i znajdziecie knajpę z dobrą muzyką i fajna atmosferka to dlaczego by nie. Quote
Pasiasty Posted December 28, 2012 Report Posted December 28, 2012 No, w końcu prezes przejął inicjatywę Jestem jak najbardziej na tak, po Nowym Roku jestem dostępny cały czas. Fatso, proponujesz spotkanie u Ciebie na chacie? A będzie miejsce dla tych kilku (nastu) osób? Ewentualnie faktycznie jakiś pub ale musi być cichy i mało uczęszczany. Quote
Lord Rayden Posted December 28, 2012 Report Posted December 28, 2012 Jak w moje grafikowe wolne w styczniu to chętnie. Pogadamy o wyższości Clipa Plus nad HiFImanem . Quote
Fatso Posted December 28, 2012 Report Posted December 28, 2012 No, w końcu prezes przejął inicjatywę Jestem jak najbardziej na tak, po Nowym Roku jestem dostępny cały czas. Fatso, proponujesz spotkanie u Ciebie na chacie? A będzie miejsce dla tych kilku (nastu) osób? Ewentualnie faktycznie jakiś pub ale musi być cichy i mało uczęszczany. Tak, spokojnie w te kilka(naście) osób wejdziemy , ja żonę wywiozę z dzieciorami do teściów, więc będzie loozik. Ale oczywiście i knajpę akceptuję, tylko wtedy najlepiej bar dla głucho niemych, żeby się porozmawiać dało. Quote
Lord Rayden Posted December 28, 2012 Report Posted December 28, 2012 To najlepiej tam gdzie nie ma piwa . zajmiemy jakiegoś Starbucksa, obsługa wyłączy muzykę i fajnie. Piwo możecie pić pod stołem Quote
Moderator kurop Posted December 28, 2012 Author Moderator Report Posted December 28, 2012 więc tak po pierwsze to od Starbucksa to trzymaj się z daleka, bo się pogniewamy, ona jest już zajęta jako moja opcja rezerwowa po drugie piwo być musi no chyba że inne płyny wyskokowe Quote
Lord Rayden Posted December 28, 2012 Report Posted December 28, 2012 (edited) Starbucksy odwiedzałem już "kiedy byłeś małym chłopcem, hej" . A mój jest ten na Grunwaldzie ! A kim jest "ona" nie wiem, poza tym mam Ewę i On jest MOJA ! Ja i tak piję tylko kolę, soki i kawę..... Edited December 28, 2012 by Lord Rayden Quote
szwagiero Posted December 28, 2012 Report Posted December 28, 2012 "on" ma na imie Ewa? Oryginalnie 1 Quote
Fatso Posted December 28, 2012 Report Posted December 28, 2012 no fakt, oryginal z niejgo.... 1 Quote
Moderator kurop Posted December 28, 2012 Author Moderator Report Posted December 28, 2012 Ło Dżizas Przyjechały mi ACS jak komuś uda się je upakować do ucha to ma okazję posłuchać przez najbliższych mam nadzieję kilka(naście) dni. Poza tym jak ktoś ma jakieś życzenia co do sprzętu to pisać postaram się sprowadzić na meet Quote
Lord Rayden Posted December 28, 2012 Report Posted December 28, 2012 Nie czepta sie tramwaju. Ona. Poza tym proponuje na meet... Hifimana 601, E07K, E12, AKG 550 (FATSO). Może będę miał T50p to wezmę. No i iModa przynieście. Quote
Kubasz Posted December 28, 2012 Report Posted December 28, 2012 To ja też się wstępnie pisze Nie mam żadnego sprzętu przenośnego ale mogę wziąć plastikowego 14 bitowca . Quote
Fatso Posted December 28, 2012 Report Posted December 28, 2012 spokojnie, ja juz wezme ze swoich zbiorow sporo, w tym chyba wszystko co fiio popelnilo. Quote
Moderator kurop Posted December 28, 2012 Author Moderator Report Posted December 28, 2012 z hifimanem może być problem ale zobaczę co da się zrobić, co do e12 jak wskrzeszę uwalony prototyp to spoko, e07 będzie Quote
Lord Rayden Posted December 29, 2012 Report Posted December 29, 2012 (edited) Jeśli Fatso nie ma to wezmę FiiO E17. Nie wiem czy Marcin zechcesz targać AK100? i ewentualnie - chciałbym zapoznać się z Beyerdynamic Custom One. Porównać je do DT770 Pro. Edited December 29, 2012 by Lord Rayden Quote
MaKmk91 Posted January 4, 2013 Report Posted January 4, 2013 Coś ucichło, czy alkomeet już się odbył, bo i ja bym chętnie wpadł ? Quote
Moderator kurop Posted January 4, 2013 Author Moderator Report Posted January 4, 2013 jeszcze nie, ciężki tydzień nie było kiedy ogarnąć Quote
MaKmk91 Posted January 4, 2013 Report Posted January 4, 2013 OK. Gdyby był problem z miejscem to ew mogę popytać o jakąś salę na tekach. Quote
Fatso Posted January 4, 2013 Report Posted January 4, 2013 popytaj, bo to naprawde bylaby dobra opcja. Quote
Voter101 Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 Ja się mogę pisać na meet, ale niestety nie mam żadnego sprzętu godnego uwagi, trochę dawno mnie nie było w świecie audio. Quote
Fatso Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 To wpadniesz posluchac co warto zakupic Quote
Fatso Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 no i co ? Mita umarła? Ejj pany, proponować terminy i miejsce, bo się rozkraczy impra jak gacie w kroku.... Quote
Recommended Posts