First55 Posted December 5, 2012 Report Posted December 5, 2012 Witam ! Mam zamiar kupić Samsunga Galaxy S II. Ale czy dam rade podlączyc do niego słuchawki Xkdun ck-700 ? Słyszalem ze są jakies problemy z podlączaniem zwyklego jacka do samsunga ...? Możecie jakos pomoc? Quote
cycu265 Posted December 5, 2012 Report Posted December 5, 2012 Pewnie, że dasz, ja mam SGS2 + poweramp'a i normalnie wszystko działa z xkdun'ami. Quote
First55 Posted December 5, 2012 Author Report Posted December 5, 2012 OK dzieki wielkie A jak gra ten SGS II ? Daje radę czy jako odtwarzacz raczej kiepsko? Quote
soulreaver Posted December 5, 2012 Report Posted December 5, 2012 OK dzieki wielkie A jak gra ten SGS II ? Daje radę czy jako odtwarzacz raczej kiepsko? Ogólnie S2 gra średnio, ale z tymi słuchawkami jeszcze tego nie usłyszysz. Jeżeli chciałbyś do niego kupić słuchawki dokanałowe za więcej niż 200pln to wtedy należy się zastanowić. Quote
Suszec Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 Witam, a jak z podłączaniem FiiO E7 do telefonów z andkiem 4.1 i dalej przez usb, ktoś sprawdzał? Też mam SGS2 ale zastanawiam sie czy warto kupowac fiio e7 jako dac przenosny, bo nie wiem czy działa a to mogłoby mocno podniesć jakość dźwięku. Quote
Recommended Posts