Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Poszukuję jakichś doków w cenie ~60 zł. Zastanawiałem się nad SM ES18, ale nie wiem czy to będzie najlepszy wybór w tej cenie. Słucham głównie rapu, reggae i pochodnych, ale inne gatunki także się zdażają. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdro

Posted

mam Dunki, słucham również rapu i potwierdzam, że do tej muzy są znakomite (przynajmniej z moją N-ką) - jak będzie z SGS2 - trudno mi powiedzieć.

Posted

tu tylko mee m2 ! nie ma lepszych ;p

Przeszedłeś samego siebie.

W większości tematów musisz swoje 5 groszy wsadzić. Masz te wszystkie słuchawki, że je polecasz, czy powielasz opinie innych byle nabić post?

Mee m2 grają V-ką, bass góruje nad resztą pasm. Miałem je i chociaż lubię dużo bassu, to zdecydowanie wolę Panasy hje120, które są za 30zł :)

Posted

A co do tych x-kdun musiałbym je kupować gdzieś na ebay/amazon? Ostatnio patrzyłem na allegro i nie mogłem znaleźć żadnej pary. Chyba, że któryś z kolegów z forum posiada jakieś na zbyciu i mógłby je wystawić na allegro?

Posted (edited)

Wiem, że na forum było kilka osób które sprowadzały i sprzedawały te słuchawki. Możesz też zrobić to samemu na takich stronach jak priceangels czy focalprice.

Jeśli chcesz kupić od kogoś z forum to patrz po podpisach

Edited by Bednar94
Posted

tak mam dostępność na codzien i swoje ileś tam groszy zawsze bede wciskal jesli jakos moge pomoc :D

moje doki do 60 zł to pl10 oraz mee m2 + kilka modeli w innych granicach cenowych + duzo znajomych ma doki(rozne modele) z checia pozyczaja mi na jeden dzien wiec przestan gadac ze nabijam post czy powielam opinie innych ( wg nie zauwazylem podobnej odpowiedzi do mojej ) Poprostu m2 czy panasy sa według mnie najlepszym wyborem do 60zł . a poleciłem m2 ze wzgledu na solidnosc i grania V bo podejrzewam ze odtwarzaczem bedzie telefon. Uzytkownik dzieki takiemu wyborowi nie bedzie mial problemow z brakiem basu.A co do mojej wiedzy i doświadczen zostaw to dla uzytkownikow ktorym juz pomoglem bo mysle ze w dokach do 200-300 zł mam wielkie rozeznanie oprocz chinczykow z ktorych mialem i słuchałem kilka modeli dousznych jak i dokanałowych.

pozdro

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Register to have access to community resources. Forum rules Terms of Use and privacy anc cookies policy Privacy Policy