robertos Posted December 22, 2020 Report Share Posted December 22, 2020 Sprzedałem dapa. Szybka wpłata i super kontakt. Polecam! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForeseenQuasar Posted December 22, 2020 Report Share Posted December 22, 2020 To ja też, nieco spóźniony komentarz kupiłem IEMy, wszystko w porządku, szybka, sprawna transakcja 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najner Posted January 26, 2021 Report Share Posted January 26, 2021 Kolejne zakupy u Alla i oczywiście kolejny plus. Zostawiłem u Niego już równowartość kilku Matizów, a to pewnie nie koniec Polecam gorąco. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForeseenQuasar Posted March 27, 2021 Report Share Posted March 27, 2021 (edited) Mój kolejny zakup u Alla i jak poprzednio szybka, sprawna akcja - polecam Edited March 27, 2021 by ForeseenQuasar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manuelvetro Posted April 14, 2021 Report Share Posted April 14, 2021 Zrobilimy z all999 mały deal, znaczy mój mały (13-latek) z nim zrobił, kupił sobie u niego za moim pośrednictwem galaxy buds plus. Nie był zainteresowany, dopóki mu nie powiedziałem, że sony xba-3, które użytkuje od 2 lat też są od all999. Wówczas wyskoczył z kasy natychmiast 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Rayden Posted May 3, 2021 Report Share Posted May 3, 2021 Wielkie dzięki za świetną transakcję (smartfon) ! Jak zawsze u Michała pełna perfekcja i szybkość ! Serdecznie polecam Kolegę Michała ! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chico99 Posted May 22, 2021 Report Share Posted May 22, 2021 Sprzedałem koledze słuchawki, Michał jak zwykle na propsie.👍 Pozdrawiam i polecam. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSheep Posted September 8, 2021 Report Share Posted September 8, 2021 Dwukrotnie kupiłem słuchawki, dwukrotnie czysta perfekcja, serdecznie polecam interesy z Michałem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudzik9 Posted September 19, 2021 Report Share Posted September 19, 2021 Kupiłem od kolegi @all999 Shanlinga M6 Pro. Wielkie dzięki i pozdrawiam 😊 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eventin23 Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 Witam, kupiłem od All999 kinera nanna... Transakcja przebiegła błyskawicznie i bez najmniejszych problemów, bardzo dobry kontakt. Raty 0% co dusza zapragnie 😉 Gorąco polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chico99 Posted November 19, 2021 Report Share Posted November 19, 2021 Zakupy u @all999a, zawsze, jak ta lala. Nic mądrzejszego nie wymyśliłem, A słuchawki kupiłem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P1gu Posted November 24, 2021 Report Share Posted November 24, 2021 Kupiłem kabelek - All to anioł, nie człowiek. Z mojej strony pełne zadowolenie - interesy z Allem można robić w ciemno! Wielkie dzięki. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaworrr Posted December 31, 2021 Report Share Posted December 31, 2021 I kolejna fajna wymiana sprzętu drogą sprzedaży. Przyjemnego używania Polecam alla999 i siebie 😅 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarsteK1989 Posted January 24, 2022 Report Share Posted January 24, 2022 Zakupiłem zestaw Oriolus MK2 + PW No. 10 Świetny kontakt i weekendowa wysyłka pozwoliła mi się nacieszyć sprzętem jeszcze w Niedziele przed Poniedziałkową pracą. 🥰 Całość w pełni zgodna z opisem i bezpiecznie zapakowana. Serdecznie polecam 👍 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSheep Posted March 22, 2022 Report Share Posted March 22, 2022 Kupiłem Sony IER-Z1R, jak zwykle u Michała transakcja przebiegła wzorcowo, serdecznie polecam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudzik9 Posted June 21, 2022 Report Share Posted June 21, 2022 Kupiłem od kolegi @all999 DAPa iBasso DX300. To już mój kolejny zakup. Tym razem umówiłem się na odbiór osobisty i przy okazji zaliczyliśmy miłą pogawędkę o sprzęcie audio. Polecam serdecznie interesy z kolegą to czysta przyjemność:) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joseph_k78 Posted June 22, 2022 Report Share Posted June 22, 2022 Zakupione słuchawki Sony Linkbuds S. All sam zaproponował, że może mi podesłać słuchawki na odsłuchy, z czego skorzystałem i po niedługim czasie zdecydowałem się na zakup. Udana transakcja. I przy okazji pozdrawiam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adriano2510 Posted October 14, 2022 Report Share Posted October 14, 2022 Kupiłem AirPodsy Pro 2. Jestem pod wielkim wrażeniem jak sprawnie przebiegła transakcja. Krótka kulturalna rozmowa, ustalona cena, przelew i błyskawiczna wysyłka. Wspomniałem o ryskach na case, ale generalnie nic strasznego to all999 spontanicznie przelał część kwoty słowami "Ode mnie klient wychodzi zadowolony, a nie w sumie zadowolony". Z czymś takim się jeszcze nie spotkałem 🤩 Rekomenduję Michała, kupować od niego ile wlezie i nie targować się proszę 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts