Jump to content

all999

all999

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Zrobilimy z all999 mały deal, znaczy mój mały (13-latek) z nim zrobił, kupił sobie u niego za moim pośrednictwem galaxy buds plus. Nie był zainteresowany, dopóki mu nie powiedziałem, że sony xba-3, które użytkuje od 2 lat też są od all999. Wówczas wyskoczył z kasy natychmiast :D 

• Like 1

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Witam, kupiłem od All999 kinera nanna... Transakcja przebiegła błyskawicznie i bez najmniejszych problemów, bardzo dobry kontakt. Raty 0% co dusza zapragnie 😉 Gorąco polecam. 

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Zakupiłem zestaw Oriolus MK2 + PW No. 10
Świetny kontakt i weekendowa wysyłka pozwoliła mi się nacieszyć sprzętem jeszcze w Niedziele przed Poniedziałkową pracą. 🥰
Całość w pełni zgodna z opisem i bezpiecznie zapakowana.

Serdecznie polecam 👍

• Like 1

• 1 month later...
  • 2 months later...

Kupiłem od kolegi @all999 DAPa iBasso DX300. To już mój kolejny zakup. Tym razem umówiłem się na odbiór osobisty i przy okazji zaliczyliśmy miłą pogawędkę o sprzęcie audio. Polecam serdecznie interesy z kolegą to czysta przyjemność:)

• Like 1

Zakupione słuchawki Sony Linkbuds S. All sam zaproponował, że może mi podesłać słuchawki na odsłuchy, z czego skorzystałem i po niedługim czasie zdecydowałem się na zakup. Udana transakcja. I przy okazji pozdrawiam.

• Like 1

• 3 months later...

Kupiłem AirPodsy Pro 2. Jestem pod wielkim wrażeniem jak sprawnie przebiegła transakcja. Krótka kulturalna rozmowa, ustalona cena, przelew i błyskawiczna wysyłka. Wspomniałem o ryskach na case, ale generalnie nic strasznego to all999 spontanicznie przelał część kwoty słowami "Ode mnie klient wychodzi zadowolony, a nie w sumie zadowolony". Z czymś takim się jeszcze nie spotkałem 🤩 Rekomenduję Michała, kupować od niego ile wlezie i nie targować się proszę :D 

• Like 2