Bad and Quiet Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Ten pilot może nie działać z co poniektórymi telefonami. Quote
Inszy Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Jak dobrze pójdzie, to za jakiś tydzień powinien być u mnie. Dam znać jak to gra (jeśli w ogóle). Quote
kamil w Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 @Bad and Quiet to chyba nie jest pilot tylko odtwarzacz mp3. Bez pamięci ale z miejscem na karty pamięci @Inszy to ten tydzień poczekam z zakupem, nie chce kupować tak całkiem w ciemno> Quote
Marcin_1989 Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Jak dobrze pójdzie, to za jakiś tydzień powinien być u mnie. Dam znać jak to gra (jeśli w ogóle). Mówimy o tym zestawie za 15 dolców ? Jeśli tak to błagam żebyś nie zapomniał napisać , bo właśnie ujrzałem genialny zestawik na siłkę. Tylko własnie , jak to będzie grało. Quote
minicomp Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 7 par awei i kabelek micro usb-usb lacznie okolo 35$. Paczke mi sprawdzili (czekalem ponad miesiac) i przeszlo bez vatu. Jak ktos chce moge wyslac wymiary paczki. To na dealextreme to nie tyle daje opcje gift bo to jest chyba w standardzie, ale ja maskuje czyli tak jakbys dostal typowo paczke od chinczyka bez znaczkow dx. Quote
Inszy Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Marcin_1989 - tak, mówimy o tym. Tyle że dolar taniej na Priceangels. Z Pekinu przesyłka wyszła 26 października, więc liczę na przyszły tydzień. Ale wkurza mnie ta wysyłka - 4 tygodnie przygotowywania w sklepie, ostatecznie skreślenie jednej pary słuchawek z zamówienia, później tydzień na chińskiej poczcie... Aż się boję co i kiedy dostanę. A takie Cube C60 z Tinydeal, to mi łącznie z ich pocztą w jeden tydzień załatwili. Quote
JBM Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 (edited) 7 par awei i kabelek micro usb-usb lacznie okolo 35$. Paczke mi sprawdzili (czekalem ponad miesiac) i przeszlo bez vatu. Jak ktos chce moge wyslac wymiary paczki. To na dealextreme to nie tyle daje opcje gift bo to jest chyba w standardzie, ale ja maskuje czyli tak jakbys dostal typowo paczke od chinczyka bez znaczkow dx. awei maja porostu małe opakowanie,10par tez by przeszło raczej.Niestety ostatnio paczki idą długo po 3-4tygodnie czasami az człowiek ku ... bierze. Edited November 2, 2012 by JBM Quote
Luk@s Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Z Pekinu przesyłka wyszła 26 października, więc liczę na przyszły tydzień. Optymista. Moja paczka wysłana 19 października, status cały czas ten sam od 23 października. Następnym razem chyba wezmę bez trackingu, przynajmniej się człowiek nie wkurza Quote
Inszy Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Ale wysłana ze sklepu czy już do Polski? Bo ostatnio właśnie lubią sobie z tydzień przetrzymać na tym ostatnim odcinku. Quote
Luk@s Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 19 Października DX ją wysłał, a teraz mam taki status: 2012-10-23 2:26:00 PM Departure from outward office of exchange, Location:GUANGDONG Czyli paczka czeka na samolot podobno. Quote
Inszy Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Właściwie, to możesz ją mieć na dniach. Bo o ile nic się nie zmieniło, to jest ostatni notowany status. Później już tylko pustka, bo w Polsce przesyłka nie jest śledzona. Quote
Luk@s Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Jesteś pewien? Bo ja czytałem, że takie przesyłki są traktowane jako polecone u nas w kraju i też są śledzone w Poczcie Polskiej. Quote
Inszy Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Mi zawsze pisało "brak informacji", ale może miałem pecha Quote
JBM Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Mi zawsze pisało "brak informacji", ale może miałem pecha masz pecha :-) Quote
Inszy Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Ważne, że wszystko doszło, a od trzech lat kupuję od Chińczyków :-) Quote
MrSheep Posted November 3, 2012 Author Report Posted November 3, 2012 Miał już ktoś może styczność ze słuchawkami Raxconn RX-H076? Quote
rhalf Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Na swoje jeszcze czekam, ale halowi ufam. On miał tyle tych słu, co my razem wzięci Właściwie, to możesz ją mieć na dniach. Bo o ile nic się nie zmieniło, to jest ostatni notowany status. Później już tylko pustka, bo w Polsce przesyłka nie jest śledzona. U mnie raz była śledziona, ale za to w Chinach nie, bo wyskakiwał błąd. Ja już wiem jak to działa. Te paczki łapią samoloty na stopa. Quote
Inszy Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Biorąc pod uwagę jak czasami dziwnie wygląda ta przesyłka, to jestem skory uwierzyć w taką ewentualność Quote
wktr92 Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Podepnę się tutaj z moim pytaniem, to chyba najodpowiedniejsze miejsce Będę niedługo zamawiał słuchawki z Chin, prawdopodobnie JBM, i stąd moje pytanie - na dx po wpisaniu mj800 wyskakuje kilka wyników JBMów (różne kolory) i 2x wyskakują dwie różne oferty czarnych. Czy to są jakieś jakby dwa rodzaje czarnych JBM, czy jak? Quote
rono Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 Roznia sie gruboscia kabla zapewne, polecam z grubym Quote
wktr92 Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 A w jaki sposób rozpoznać które są z cienkim, a które z grubym? Quote
piecho Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 A jakieś fajne pchełki prócz tych SONGQU? Znalazłem jeszcze fajne http://www.focalprice.com/EP544B/Genuine_SONGQU_SQ29MV_Super_Bass_Stereo_Earbud_Earphoone_with_35mm_24m_Cable_Clip_Volume_Control_for_PC_Black.html#.UJk-ItdXsS- Jakby wywalić ten kabel i wlutować np od SRS`ów mogłyby dać radę. Quote
Inszy Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 Czekam na pchełki Awei ES10 (po cichu liczę na ten tydzień). Więc niedługo może będziesz miał info czy warto W planach mam też te: http://dx.com/p/162485 http://dx.com/p/143149 http://www.priceangels.com/proInfo.action?sku=454341 (ponoć lepsze od Senków MX400 przy podobnej charakterystyce dźwięku) http://www.priceangels.com/proInfo.action?sku=617383 A jeżeli SQ-29MV są po prostu wyższym modelem SQ-11MP, to nic tylko brać. Choć osobiście nie mam zaufania do słuchawek (szczególnie tanich) z regulacją głośności na kablu. Quote
Marcin_1989 Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 Drogie słuchawki na tych stronach co podałeś.... Quote
piecho Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 Inszy, sam je wykopujesz z morza doków czy masz jakąś stronkę? Coś bym z tego pewnie wybrał, najbardziej mi się widzą te ala Senki, jak coś zamówię to dam znać. W sumie to zależy mi na porządnym wykonaniu i jak najmniej wystającej konstrukcji i akceptowalnym brzmieniu, nie będę ich używał do muzyki. Quote
Recommended Posts