meehooj Posted November 16 Report Posted November 16 Röyksopp - [The Understanding #07] What Else Is There? 2 Quote
miera Posted November 16 Report Posted November 16 (edited) śmiercie samotność - trupięgi mrok na schodach Przy okazji, zagraniczni mogli by się uczyć jak się robi mastering. Bonus: The worrier-lawns Edited November 16 by miera Quote
Tytus1988 Posted November 17 Report Posted November 17 Wieczorową porą... Patti Smith, Because the Night🎶🌜 4 4 Quote
Karkolomny Posted November 17 Report Posted November 17 https://madis.bandcamp.com/album/elements-of-life 1 Quote
meehooj Posted November 17 Report Posted November 17 Kuba - [Inside Out #05] The Most Gorgeous Sunset Quote
hammerh34d Posted November 17 Report Posted November 17 śmiercie samotność - trupięgi mrok na schodach Przy okazji, zagraniczni mogli by się uczyć jak się robi mastering. Bonus: The worrier-lawns Aż się ucieszyłem, ze jakiś fajny polski black metal nowy, a tu... No niestety, ja wiele potrafię znieść, nawet Stepdada słucham czasem, ale to dla mnie za dużo jest.Jak to nazwy potrafią mylić Edit: piszę o warstwie muzycznej, bo teksty wiadomo, klasa. 1 Quote
miera Posted November 17 Report Posted November 17 (edited) 14 minut temu, hammerh34d napisał(a): Aż się ucieszyłem, ze jakiś fajny polski black metal nowy, a tu... No niestety, ja wiele potrafię znieść, nawet Stepdada słucham czasem, ale to dla mnie za dużo jest. Jak to nazwy potrafią mylić Była niedziela, nie? na szczęście zròwnoważyłem to akurat tym co lubisz, bo jak można nie lubić czegoś takiego Szkoda, że na tidalu wpisując ją, nie pojawia się na pierwszym miejscu tylko gdzieś na dziesiątym.To ta jakby co Edited November 17 by miera 1 Quote
miera Posted November 17 Report Posted November 17 (edited) jak już przy jazzie jesteśmy: Philippe chrétien-pour juliette Edited November 17 by miera Quote
quzio Posted November 18 Report Posted November 18 Hämatom & The Hardkiss - Children Of The Sun 2025 2 1 Quote
Recommended Posts