Rafacio Posted July 24 Report Posted July 24 (edited) Chyba se jutro kupię. Edited July 24 by Rafacio 3 Quote
Karkolomny Posted July 24 Report Posted July 24 10 godzin temu, quzio napisał(a): John Mayall & The Bluesbreakers - The Mists Of Time 2002 Byłem na tym koncercie... RIP Quote
meehooj Posted July 25 Report Posted July 25 R.E.M. - [Out Of Time (7599-26496-2) #02] Losing My Religion 2 Quote
Popular Post Tytus1988 Posted July 25 Popular Post Report Posted July 25 Dire Straits, Private Investigations🎶 7 3 Quote
x86 Posted July 25 Report Posted July 25 36 minut temu, Tytus1988 napisał(a): Dire Straits, Private Investigations🎶 Świetny utwór i zarazem u mnie podstawowe "narzędzie" do testowania dynamiki 😊 3 1 Quote
meehooj Posted July 25 Report Posted July 25 Pink Floyd - [Pulse (Live) CD1 #01] Shine On You Crazy Diamond (Pts. 1-5, 7) 1 Quote
Jaro54 Posted July 25 Report Posted July 25 2 godziny temu, x86 napisał(a): Świetny utwór i zarazem u mnie podstawowe "narzędzie" do testowania dynamiki 😊 Największy przebój Garry Rafferty 1 Quote
lobuz1 Posted July 25 Report Posted July 25 (edited) Polski zespół Outsider, który nagrał tylko jedną płytę „Koncert 100%”. Jakoś tak na początku lat 90 byłem na ich koncercie w Domu Kultury Ochota w Warszawie i ją zakupiłem. Kameralny koncert na wysokim poziomie, coś innego od tego co było wtedy dostępne, z takim powiewem zachodniej muzyki 😀. Fajny wokal, gitarka, harmonijka….a basista wyprawiał cuda grając kciukiem swoje partie i to zrobiło na mnie niesamowite wrażenie, siedząc od niego w odległości 3 czy 4 metrów 😀. Ciekawe jakie były ich losy i dlaczego nie zrobili kariery. Internet milczy na temat tego zespołu, kiedyś znalazłem coś o nich a teraz nie mogę na to trafić. Edited July 25 by lobuz1 Quote
Karkolomny Posted July 25 Report Posted July 25 Są już oficjalne remastery dwóch płyt Fisha: Internal Exile i Vigil in a Wilderness of Mirrors... Petarda!😎 2 2 Quote
Recommended Posts