Jump to content
Oferta specjalna MP3Store.pl - Słuchawki dokanałowe i akcesoria KINERA, QUEEN OF AUDIO i CELEST nawet do 25% taniej! ×

Czego słuchasz w tym momencie?

Cwany

Recommended Posts

Kumpel jedzie w niedzielę na Metę na Narodowy, ja będę wtedy na nocce du**ł w pracy.

Ot, różnica.

😐

Edited by Thomm
  • Like 2

Godzinę temu, Thomm napisał(a):

Kumpel jedzie w niedzielę na Metę na Narodowy, ja będę wtedy na nocce du**ł w pracy.

Ot, różnica.

😐

Na pewno na nocce będziesz miał lepsza akustykę niż Meta na tym stadionie.

• Like 1

Godzinę temu, Thomm napisał(a):

Ot, różnica.

😐

Mała strata, i tak będzie dudniło jak w studni. Szkoda kasy 🙂

10 godzin temu, Thomm napisał(a):

Ot, różnica.

😐

Byłem na Metallice na stadionie Gwardii w roku 1999 - no i bardzo przeciętnie było, zarówno akustycznie, jak i muzycznie (po prostu odegrali utwory identycznie, jak na płytach). Na tamtym koncercie było sporo supportów: Mercyful Fate, Monster Magnet i Apocalyptica. No i Finowie na wiolonczelach zagrali najlepiej - szczerze mówiąc, lepiej zagrali kawałki Metalliki, niż... Metallica :D 

Godzinę temu, Bednaar napisał(a):

Byłem na Metallice na stadionie Gwardii w roku 1999 - no i bardzo przeciętnie było, zarówno akustycznie, jak i muzycznie (po prostu odegrali utwory identycznie, jak na płytach). Na tamtym koncercie było sporo supportów: Mercyful Fate, Monster Magnet i Apocalyptica. No i Finowie na wiolonczelach zagrali najlepiej - szczerze mówiąc, lepiej zagrali kawałki Metalliki, niż... Metallica :D 

Ja Metę widziałem raz, na Lotnisku Bemowo i tam nagłośnienie było przyzwoite. I fajnie było cała Wielką Czwórkę naraz obejrzeć i posłuchać ;) Bodajże w 2010, najlepiej się na Megadeth bawiłem, ale i Meta była w pompkę.

Edited by kubachim
  • Like 1

We włoskich klimatach lat 90-tych... Eros Ramazzotti, Cose Della Vita🎶🌞

• Like 7
  • Thanks 2

Włosi tylko o tych kozach na okrągło.

Moje ulubione włoskie, forever & ever. Ech, Romina miałą takie figlarne oczy.

• Thanks 1
  • Haha 1

Lars wygląda już mocno słabo...

20 godzin temu, zdzichon napisał(a):

Włosi tylko o tych kozach na okrągło.

Moje ulubione włoskie, forever & ever. Ech, Romina miałą takie figlarne oczy.

To prawda, że im ciągle te kozy w głowie🐐😉 

Super kawałek😉👍 Romina Power i Al Bano są bez wątpienia kultowi i u mnie w domu rodzinnym z kaset też często leciały ich piosenki... szczególnie Ci Sarà oraz Felicità🎶

A jak jesteśmy nadal w południowych klimatach, a dzisiejsza pogoda też dopisuje... Zucchero, Mana', Baila🎶🔥🌞

• Like 3
  • Thanks 2