Stasiektoja 0 Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Elo Zepsuł sie mi sie wtyk w słuchawkach po ok. 3 miesiacach i nie wiem teraz czy dawać na gwarancje ? Czy wymienia mi ? Czy nie unieważnia gwarancji ? Czy nie dadza mi nic do płacenia jak to będzie moja wina ? I pytanie czy strace gwarancje na calą mp3 po wymianie wtyku w słuchawkach ? P.S Wam sie też tak wyrobiły przyciski i dziwnie sie naciskaja ? Quote Link to post Share on other sites
nfsu 8 Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Takie usterki obejmuje gwarancja. P.S Wam sie też tak wyrobiły przyciski i dziwnie sie naciskaja ?U mnie nie: głównie dlatego, że ich nie mam A tak na marginesie: jaki właściwie masz odtwarzacz? Quote Link to post Share on other sites
Stasiektoja 0 Posted August 26, 2006 Author Report Share Posted August 26, 2006 e130 Dzieki za wypowiedzi mam jeszcze pytanko czy oni daja nowe MP3 czy same słuchawki bo raczej tych nie naprawią :/ Quote Link to post Share on other sites
M@ro 0 Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 mam jeszcze pytanko czy oni daja nowe MP3 czy same słuchawki bo raczej tych nie naprawią dają przecież tylko nowe słuchawki Quote Link to post Share on other sites
Onio 0 Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 a trzeba wysyłac wszystko (czyt. odtwarzacz + sluchawki) czy wystarczą same słuchawki ? Quote Link to post Share on other sites
dyniek. 0 Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Tylko czy jest sens bawienia się z tymi słuchawkami ? Nie lepiej kupić nowe, innego producenta ? Quote Link to post Share on other sites
Onio 0 Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 takie pchełki tez sie przydają od czasu do czasu... Quote Link to post Share on other sites
Stasiektoja 0 Posted August 27, 2006 Author Report Share Posted August 27, 2006 a trzeba wysyłac wszystko (czyt. odtwarzacz + sluchawki) czy wystarczą same słuchawki ? Te słuchawki mają b.dobra jakosc jak dla mnie nie potrzebuje lepsze wiec nie ma najmniejszego sensu dawac 50-100zł za słuchawki. P.S Nawet jak bym chcial kupić inne to te też bym naprawial ponieważ sie przydają np do komputera. Pozdrawiam P.S Onio Ja kupowałem w agito i tma w regulaminie pisze ,że trzeba oddać wszstko z akcesoriami. Quote Link to post Share on other sites
bartekgib 0 Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 A ja zauważyłem, że u mnie na mini-jack'u zaczyna ścierać się te niby "pozłacanie". Robi się to po prostu brudno srebrne. Ale jak słuchawki się zepsują - nie będe rozpaczał. Kupię nowe dokanałówki i będe miał kłopot z głowy. Pozdrawiam ! Quote Link to post Share on other sites
nfsu 8 Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 że u mnie na mini-jack'u zaczyna ścierać się te niby "pozłacanie". Robi się to po prostu brudno srebrne No właśnie, pozłacany, a nie złoty. Warstwa złota jest cieniutka i szybko się ściera. Oczywiście sluchawki od tego nie przestaną grać Quote Link to post Share on other sites
Stasiektoja 0 Posted August 27, 2006 Author Report Share Posted August 27, 2006 że u mnie na mini-jack'u zaczyna ścierać się te niby "pozłacanie". Robi się to po prostu brudno srebrne No właśnie, pozłacany, a nie złoty. Warstwa złota jest cieniutka i szybko się ściera. Oczywiście sluchawki od tego nie przestaną grać A jeszcze jedno pytanie czy Wam też sie sam zgłaśnia i cisza odtwaracz? Nie jestem pewny ale tak jest przy dotykaniu obudowy ale nie jest to reguła Jak zablokuje odtwaracz to wtedy wyswietla sie napis jak bym coś naciskał. Quote Link to post Share on other sites
M@ro 0 Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 A jeszcze jedno pytanie czy Wam też sie sam zgłaśnia i cisza odtwaracz? nie :/ przynajmniej jak ja sie nim bawiłem to sie nie ściszał.. za to mama narzeka że sie wyłącza po zagraniu albumu Quote Link to post Share on other sites
Onio 0 Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 A jeszcze jedno pytanie czy Wam też sie sam zgłaśnia i cisza odtwaracz? nie :/ przynajmniej jak ja sie nim bawiłem to sie nie ściszał.. za to mama narzeka że sie wyłącza po zagraniu albumu a blokuje go ? bo jak sie zablokuje to sie wylączy.... Quote Link to post Share on other sites
FsQ 0 Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Jak zablokuje odtwaracz to wtedy wyswietla sie napis jak bym coś naciskał. Tylko raz zaraz po zablokowaniu. Chyba takie jakby potwierdzenie zablokowania . Quote Link to post Share on other sites
M@ro 0 Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 a blokuje go ? tongue.gif bo jak sie zablokuje to sie wylączy.... szczerze mówiąc to nie wiem... chyba nie Quote Link to post Share on other sites
FsQ 0 Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 A mi się pojawił też problem ze słuchawkami (z e140 czyli chyba takie same, nie wiem - nie znam się ). Od jakiegoś czasu prawa gra sporo głośniej od lewej . Zaczeło się z tydzień temu, ale wczoraj w jakiś cudowny sposób grały tak samo . Co może być przyczyną i czy dawać na gwarancję? Quote Link to post Share on other sites
Stasiektoja 0 Posted August 31, 2006 Author Report Share Posted August 31, 2006 A mi się pojawił też problem ze słuchawkami (z e140 czyli chyba takie same, nie wiem - nie znam się ). Od jakiegoś czasu prawa gra sporo głośniej od lewej . Zaczeło się z tydzień temu, ale wczoraj w jakiś cudowny sposób grały tak samo . Co może być przyczyną i czy dawać na gwarancję? U mnie sie od tego zaczeło. P.S Oddałem odtwarzacz myśle ,że oddadza mi nowy albo ten naprawiony Quote Link to post Share on other sites
dyniek. 0 Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 Ja w moim pierwszym odtwarzaczu też tak miałem (no name). Jedna grała ciszej od drugiej, po rozkreceniu okazało się, że luty pękły i nie było połączenia. Może u Ciebie ten sam problem : ) Quote Link to post Share on other sites
Onio 0 Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 słuchawki czy odtwarzacz rozkreciles ? Bo u mnie jest akurat wina sluchawek.. (tych z sansy) Quote Link to post Share on other sites
dyniek. 0 Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 Odtwarzacz, odtwarzacz. Był z pierwszych seri tanich odtwarzaczy na podzespołach samsunga. Quote Link to post Share on other sites
bartekgib 0 Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 Uwaga - DZISIAJ ZEPSUŁY MI SIĘ TEŻ SŁUCHAWKI. Dokładnie lewa ..... Czuć, że kabel przerwał się gdzieś w Jack'u, bo jak się go zegnie na prawo to słuchawka działa. Jeżeli komuś słuchawki się zepsują - to radzę nie płakać i zaopatrzyć się w nowe słuchawki. Nie ma co na nich długo polegać, bo niestety, ale są słabej jakości. Oczywiście brawo dla SanDisk'a, za to że dał dokanałówki. Ale jakość to nie to ..... No cóż - ale czego można się spodziewać po słuchawkach z odtwarzacza za mniej niż 200 zł ( E130 ). I tak były fajne .... Ale czeka mnie zakup EP-630 to dla mnie jeszcze lepiej .... Pozdrawiam ! P.S. Te niby "złotko" na Jack'u już w niektórych miejscach się starło i jest srebrne. Quote Link to post Share on other sites
Cisu 0 Posted December 20, 2020 Report Share Posted December 20, 2020 (edited) . Edited December 20, 2020 by Cisu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts