Gamestore Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 ACHTUNG, ACHTUNG!!!! Szukamy spośród Was osób do testów produktów Ozone Gaming!!! Najlepiej osoby z doświadczeniem i jako takim pojęciem w obszarze urządzeń wskazujących Kandydatury i propozycje sprzętu proszę zgłaszać na forum. Poniżej lista dostępnych towarów: http://allegro.pl/li...e&us_id=7610812 Zapraszam! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil92 Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Mogę potestować słuchawki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekC Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Tylko tu nie chodzi o samo potestowanie, a o podzieleniem się z braciom forumowa wynikami tych testów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil92 Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Dokładnie o to mi chodziło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galik019 Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Ja chetnie potestowalbym Wasze podkladki Porownanie do Qck w podobnej cenie gwarantowane i chetnie dluzsze testy z Ground Level Evo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamestore Posted June 15, 2012 Author Report Share Posted June 15, 2012 Jednym z warunków udostępnienia sprzętu na testy jest oczywiście obszerne sprawozdanie na łamach forum Mile widziane bezpośrednie porównanie do sprzętu konkurencyjnych firm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbartek Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 (edited) Zgłaszam się jako tester myszy. Codziennie używam takiego sprzętu przez około 4-5 godzin. W sumie słuchawki i podkładki również mogę przetestować :-) Edited June 15, 2012 by Barbartek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamestore Posted June 15, 2012 Author Report Share Posted June 15, 2012 A jakich myszy miałeś okazję używać do tej pory i jaką masz teraz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackzor Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 (edited) Ja bym chętnie potestował RADON 5K, obecnie mam Logitech G5, przewijały się MX518, przez jakiś czas Deathadder, kilka tanich laserów dawno temu. Wygląda na ciekawą ;-) No i, jeśli macie, jakąś niemateriałową podkładkę do tego chętnie - miałem kilka Qcków, ale Razer Sphex z nimi wygrał (zupełnie się nie niszczy, to główny plus, do tego jest śliska). I oczywiście - testy w grach (głównie CSS), a nie w windowsie ;-) Edited June 15, 2012 by Jackzor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avantu Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 (edited) Mogę przetestować cokolwiek. Ze sprzętu audio póki co mam średnią wiedzę, ale jak dacie szanse to się postaram. W sprawie myszek i podkładek trochę się orientuje bo jestem graczem Ze słuchawek miałem kilka dokanałowych w tym Brainwavz Alpha, Kilka nausznych chociażby Shure 750 DJ czy CALe. Dodatkowo mogę przetestować słuchawki na Xonarze U1, Nationite N2, Nationite S:flo2 oraz Sansa Clip Zip. Co do myszek miałem chociażby MX518 i Sidewinder X5 a z podkładek QCK Mini czy QPad CT. Ze słuchawek chętnie przetestowałbym Oxid, może być to ciekawa alternatywa dla Tacitc3d alpha. Edited June 16, 2012 by Avantu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadmau52 Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 ja jedynie do słuchawek się nadam, na nic innego nie zasługuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbartek Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 (edited) A jakich myszy miałeś okazję używać do tej pory i jaką masz teraz? Myszy nie używam do grania, ale do pracy. Aktualnie mam Microsoft ARC Mouse (nie touch tylko poprzedni model). Wcześniej używałem takiej śmiesznie wygiętej ergonomicznej, gdzie dłoń nie leżała płasko na biurku, ale prawie w pionie (producenta nie pamiętam). Generalnie myślę że mogę przetestować ergonomiczność myszy, mam już za sobą początki RSI (na szczęście ból minął właśnie po zmianie myszki) Ostatnio coś rzadko wchodzę na forum, na PM przesłałem mojego maila do sprawniejszego kontaktu. Edited June 21, 2012 by Barbartek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberathlete Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Chętnie podjąłbym się testu słuchawek OZONE GAMING OXID oraz podkładki OZONE GAMING GROUND. Co do słuchawek obecnie korzystam z Gamecom 367. Co do podkładek to korzystam/korzystałem z padów firmy QPAD, surfmat, steelseries, zdarzyło mi się także napisać recenzję z produktu jednej firmy porównując po części przy tym drugą. Obecnie testuję Państwa myszkę OZONE GAMING RADON OPTO, a już za kilka dni powinna pojawić się recenzja w pewnym serwisie z tego oto właśnie produktu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carnivale Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Zglaszam sie do testowania myszek oraz podkladek. Obecnie uzywam steelseries qck oraz myszy roccat pyra oraz razer abyssus. wczesniej logitech mx310, razer deathadder itd takze jakies pojecie o sprzecie mam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamestore Posted July 16, 2012 Author Report Share Posted July 16, 2012 Okej super - dzięki za zgłoszenia. Myślę, że też nie będziemy wysyłać tony sprzętu na testy, ale z każdej kategorii coś wypadało by pomęczyć Wracamy do tematu za kilka dni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dJ_w0jT3k_69_pL Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 jak byście mieli razera nage na testy to bym z chęcią przygarnął mam lachesis i destructora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamestore Posted July 16, 2012 Author Report Share Posted July 16, 2012 Nagę Expert chyba będziemy mieli na testy - zobaczymy jeszcze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dJ_w0jT3k_69_pL Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 o to jak by była to bym się do Was uśmiechnął Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemlin Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 Odkopię - gdzie można znaleźć te testy? Są jakieś w ogóle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrq Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 Odkopię - gdzie można znaleźć te testy? Są jakieś w ogóle? ukazują się w magazynie Boom http://forum.mp3store.pl/topic/71102-boom/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PACZANGA Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 Jako osoba, która prowadziła odsłuch prawie wszystkich modeli (oprócz Rage 7HX) mogę gorąco polecić branie tego sprzętu na testy. Bardzo dużo modeli bardzo dobrze sprawuje się w grach oraz muzyce-wierzcie mi, nie jest to częste w takich konstrukcjach. Dodatkowo "betonowość" niektórych konstrukcji, wprowadziła by ruski czołg w kompleksy. Np.Ozone Attack mogę od ręki polecić do testowania- tylko uważajcie, by nie złapać na nie przesadnego hypa . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stawek Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 Jeśli byłby jakiś wolny "etat" to z chęcią protestuje jakąś/jakieś myszki. Ostatnio trochę mi się ich przewinęło więc miałbym ewentualne porównanie. Oczywiście zobowiązuje się do wystawienia opinii/recenzji na temat testowanego przedmiotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts