Jump to content

Recommended Posts

Posted

No więc oglądam sobie Pc world'a i czytam akurat o procesorach, przewracam strone a tu reklama iAudio :) i sobie czytam opisy playerków..patrze na dół a tam logo mp3store, mip'u itp...patrze dalej a tam logo media marktu :D no i nad tym logiem jest "*" a poniżej jest tłumaczenie tej gwiazdki - "Wkrótce dostępne", a więc czy w sklepie nie dla idiotów za niedlugo znajdziemy iAudio ? :D

o to skan :

20060824191054ud7.th.jpg

Posted

Media Markt- jeszcze tego nie zabronili? :P

Ciekawi mnie, co teraz "spece" w MM będą mówili o Creative'ach: świetny, ale jeszcze lepszy jest iAudio :P

Posted

hehehehehe.... normalnie monitoring mediów ;D

Posted

Przynajmniej będzie można zapoznać się z rozmiarami i obsługą odtwarzacza :)

Posted

No ale w Polsce więcej jest oddziałów sklepu dla idiotów niż MP3Store, niestety :(

Posted

Zielonej Górze i w Trójmieście ?

Posted

Opole, Bielsk, Cieszy czy Zielona Gora w ogole w tej chwili nie sa brane pod uwagę.

Posted

ludzie a wbielsku sa same no name! tylko w media markt sajakies konkretniejsze ale nie ma wogole iriverow ani audio nic porzadnego masakra otworzcie mp3stroe w bielsku a bdziecie miec klientow!!!!!!polecam

Posted

Dastin ciesze sie, tylko wez pod uwage ilosc mieszkanców. Zalorzmy sie mieszka tam 100 osob (dla uproszczenia) a w takiej Warszawie 1000. Jak w przeciagu roku 30% ludzi kupi odtwarzacze, to za 2 lata mozemy taki sklep zamknac.

Matematyka jest nieublagana.

Posted

Polaczek, ale są HD555 xD I nawet wczoraj pozwolili mi je odsłuchać xD

No i jest genialna podróbka iPoda Nano xD I nawet Sansy tam mają, syskie :)

Posted

tak, ale jak zagadalem o podladowanie nano bo chcialem zobaczyc jak dziala itp, to koles zbytnio nie wiedzial o co chodzi. z kolei jak bylem we wrocku to spobie przynajmniej pogadalem z kolesiem o odtwarzaczach, a przy wiekszosci byl kabel do ladowania... a co do sluchawek to jeszcze nie robilem odsluchow w mm.

Posted

no masz racje ale bielsko nie jkest tez az takie małe!!!!! ale wracaja do media marktu! ciekawa jaka cena bedzie tych odtwarzaczy bo np. u nas w bielsku w MM Sony NW-A3000 20GB kosztuje 1398 bodajze a w empiku kosztuje 700zl!!! to jest tragaedia!!!!!

Posted
Opole, Bielsk, Cieszy czy Zielona Gora w ogole w tej chwili nie sa brane pod uwagę.

a katowice ;) ?

cieszyn nie jest brany pod uwage i pewnie nie bedzie -40 tys. mieszkańców...

ludzie a wbielsku sa same no name! tylko w media markt sajakies konkretniejsze ale nie ma wogole iriverow ani audio nic porzadnego masakra otworzcie mp3stroe w bielsku a bdziecie miec klientow!!!!!!polecam

nie przesadzaj ;) w sarnim stoku chyba w hypernowej są iRiver'y ;)

Posted

ja was nie rozumiem. Co sie tak czepiacie tych elektromarketow!

Ja swojego iRivera kupilem wlasnie w Saturnie, laptopa w MediaMarkt i jestem zadowolony.

trzeba tylko wiedziec co się kupuje, i czeka się na super promocje!

no! tyle z mej strony

pozdrawiam

Posted

Normalnie ceny mają z... Saturna :P, a tylko kuszą promocjami, oczywiście liczba sztuk w promocji ograniczona (do 10 egzemplarzy :P)

Posted
ja was nie rozumiem. Co sie tak czepiacie tych elektromarketow!

Ja swojego iRivera kupilem wlasnie w Saturnie, laptopa w MediaMarkt i jestem zadowolony.

trzeba tylko wiedziec co się kupuje, i czeka się na super promocje!

no! tyle z mej strony

pozdrawiam

gratuluje podejścia do sprawy ;)

Posted

To ja od siebie cos doloze. U mnie w Bialymstoku jest tylko jeden wielki supermarket Auchan drugi to Makro ale raczej dostepny dla firm wszystko pakowane po 10,20,50 szt. itd. Miasto liczy jakies 400tys mieszkancow a nigdzie w miescie nie mozna znalezc sklepu z prawdziwego zdarzenia z odtwarzaczami mp3. Sa co prawda dostepny czasem w Auchan w jakis komputerowych lub w Empiku. Ale oglnie to jest bardzo cienko co jak co ale ta sciana wschodnia jeszcze dlugo bedzie w tyle...

btw. od polowy wrzesnia jestem w Krk ;-)

• Create New...

Important Information

Register to have access to community resources. Forum rules Terms of Use and privacy anc cookies policy Privacy Policy