Jump to content

Recommended Posts

Posted
W dniu 29.04.2023 o 15:06, lobuz1 napisał(a):

Dla mnie najlepsze. Żona z synkiem zawieziona do mamusi, 10 piw w lodówce, więc zaczynam Majówkę!

20230429_150221.jpg

Warto poczytać przed wypiciem piwa 0%

• Haha 1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

20230514_181557.jpeg

W takich pięknych okolicznościach smakuje wybornie (bo to dobre piwo). Szkoda tylko, że pada. Rok temu w maju można było spokojnie zażywać kąpieli w Adriatyku tuż za tymi drzewami.spacer.png

Edited by lobuz1
  • Like 2
  • 4 weeks later...
Posted
22 godziny temu, Saiya-jin napisał(a):

Dzisiaj revolta lemon & earl grey weszła 0%. Ciekawe piwo. Sam nie wiem czy dobre czy niedobre. Warto spróbować.

Wersja alkoholowa tejże mi nie podeszła, ale za to lubię Earl Greya bez cytryny od nich. Ta ich pomarańczowa nowość też mnie pozytywnie zaskoczyła, AIPA alko. 

Posted
22 godziny temu, Saiya-jin napisał(a):

Dzisiaj revolta lemon & earl grey weszła 0%. Ciekawe piwo. Sam nie wiem czy dobre czy niedobre. Warto spróbować.

Gdzie kupiłeś?

• 2 weeks later...
Posted

Taki pils z Kolbud. Nawet niezły, ale oczywiście zupełnie inny jak to z polskimi pilsami bywa niż czeskie piwa tego typu. Z browarkiem jest ciekawostka taka, że ze 3 lata temu jak startowali byłem u nich z kolegą, by uruchomić im palnik gazowy do tej ich całej maszynerii piwnej. Instalację gazową mieli nieskończoną, a to czego brakowało upierali się, że podłączą wężem ogrodowym. Po dłuższych rozmowach zakończonych kłótnia wyszliśmy stamtąd. Cieszy mnie to, że jednak odpuścili i żyją do dzisiaj.

kikkjkj1688147442244.jpg

Posted
Posted

Moim zdaniem najlepsze pifo z dodatkiem herbatki :)

20230701_162524.jpg

• Like 2
Posted
W dniu 1.07.2023 o 16:26, wegiel21 napisał(a):

Moim zdaniem najlepsze pifo z dodatkiem herbatki :)

Upoluj kiedyś Earl Grey'a od Gwarka. Revolta jest o tyle spoko, że ceny mają jeszcze dyskontowe, a nie kraftowe. Ostatnio piłem jakiś ich wynalazek z pomarańczą i bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Earl Grey AIPA kupowałem kiedyś po kilka na raz, tak mi leżało. 

• Like 1
Posted
20 godzin temu, The Grand Wazoo napisał(a):

Atavistic Hazy APA. 

IMG_0030.jpeg

I jak? Ja wczoraj otworzyłem to, przepyszne.

IMG_20230704_171723.jpg

• Like 2